Jimmy Olofssons kritik mot TV4 efter Bonde söker fru

Jimmy Olofsson Bonde söker fru 2019

Emelie Åström blev Jimmy Olofssons slutval i TV4:s Bonde söker fru 2019.
I slutet stod de som ett lyckligt kärlekspar och framtidsplaner om husbygge och barn smids.
Men enligt Jimmy Olofsson var det mycket av sin och Emelies relation som tittarna inte fick se.
– Det kändes väl inte helt rättvist där ett tag, säger Jimmy i en intervju med Hänt.
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"
Slå på ljud

Mellan köttbonden Jimmy Olofsson, 37, och Emelie Åström, 32, flödar kärleken för fulla muggar. I succéprogrammet Bonde söker fru fick TV4-tittarna se en början på något som sedan visade sig bli en riktig kärlekssaga. Efter att slutvalet sändes på tv fick äntligen turturduvorna dela med sig av deras kärleksliv på sociala medier, som tidigare varit förbjudet.

När Hänt får tag i Jimmy är det en nöjd köttbonde som firat en fantastisk jul med sin kärlek Emelie. Och att äntligen få visa upp sin kärlek på sociala medier betyder mycket för paret, då de inte tycker att tv-programmet visat en rättvis bild av deras relation.

– Det är så mycket som inte tittarna vet om. Det är lätt för tv att styra saker som de vill, säger Jimmy Olofsson till Hänt i en intervju.

Jimmy Olofssons kritik mot TV4

Bland annat så fick Jimmy motta en hel del kritik från tjejerna som han dejtade att han var stängd som person, något som Jimmy inte höll med om helt.

– Det är klart att det fanns någonting i det. Men vi hade det betydligt mycket trevligare, och det var så mycket som var bra på gården även då, men sen blir det beroende på hur de vill klippa det, menar Jimmy och fortsätter till Hänt:

– Så ja, det kändes väl inte helt rättvist där ett tag. Det vart mycket fokus på negativt och det var lite tråkigt.

Nya avslöjandet om relationen

Jimmy menar också att han och Emelie Åström haft en fin resa hela vägen, men att det är något som inte tittarna fått ta del av.

– Det är bara vi som har sett den resan.

För att det skulle bli just Emelie som blev Jimmys slutval stod ganska klart från första början enligt Jimmy själv.

– Den känslan var redan från början. Det var ganska tydligt, det måste jag säga. Men sen ville man ju ha den känslan bekräftad, det blev ju mer det, avslöjar Jimmy Olofsson för Hänt.

 FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN