LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jimmy Olofssons förändring – nya stilen efter Bonde söker fru

20 dec, 2019 
Malin Ljung
Jimmy Olofssons nya utseende efter Bonde söker fru 2019
Köttbonden Jimmy Olofsson går knappt att känna igen efter Bonde söker fru. Nu visar han upp sin nya stil på en bild med flickvännen Emelie Åström.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Snacka om att bonden Jimmy Olofsson, 37, från Ankarvattnet har haft ett 2019 han sent kommer att glömma. Under våren fick han beskedet om att han var uttagen som en av bönderna i TV4:s Bonde söker fru, och sedan dess har hans gård varit flitigt besök av kamera- och produktionsteam.

I somras spelades programmet in och Jimmy hade fyra utvalda kvinnor på sin gård, och till slut föll hans val på Emelie Åström, 32. Onekligen ett bra beslut då de fortfarande är tillsammans och under hösten gick flyttlasset. Då var de så pass säkra på sitt förhållande att Emelie valde att lämna sitt liv i Stockholm för att flytta till Ankarvattnet och Jimmys gård.

Efter veckans slutval avslöjade paret för Hänt att de redan pratat om att skaffa barn tillsammans. Jimmy Olofsson har till och med ett “önskenamn” om de får ett gemensamt barn.

Jimmy Olofssons namn till en kommande son

– Hilding! Min farfar som blev 86 år och dog 2003 hette det. Han var så skojfrisk, han var den gladaste och snällaste gladaste människan man kan tänka sig, berättade Jimmy och fortsatte:

Annons

– Jag har saknat honom ända sedan han gick bort. Det där har alltid funnits i mitt bakhuvud: får jag en son i framtiden så vill jag döpa barnet efter farfar.

Jimmy Olofsson under Bonde söker fru 2019
Jimmy Olofsson tog storslam i Bonde söker fru när han mötte sin stora kärlek Emelie.

Under torsdagen bekräftade Jimmy Olofsson sina känslor och resan han gjort tillsammans med Emelie Åström.

Jimmys utseendeförändring efter Bonde söker fru

”Kände redan på speeddejtingen att det var något speciellt – och under hela resans gång kände jag för varje dag som gick att den känslan bara stärktes. Att Emelie vågade skriva brevet och komma gjorde att den här resan bara har börjat med så mycket kärlek”, skrev han på Instagram.

Och inte nog med det, han visade samtidigt upp en rejäl utseendeförändring – som också känns väldigt passande nu i juletider. Jimmy Olofsson som i TV4 visat upp ett rakat ansikte har nu lagt undan rakapparaten och sparat ut sitt skägg.

På bilden verkar sambon Emelie Åström nöjd med förändringen, för det finns ingen som kan missa den kärlek de har i ögonen när de ser på varandra.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons