Jill Johnson stal en annan kvinnas man: "Jag skulle bara ha honom"

Förhållandet kunde börjat bättre. Mannen som Jill Johnson kärade ner sig i hade barn och sambo.

Han var elva år äldre, hade en 6-årig dotter och var väldigt upptagen, men Jill Johnson,43, var bestämd: hon skulle ha honom.

– Jag var 23 och skitnaiv och störtförälskad i mannen i mitt liv och skulle bara in i den familjen, berättar hon i “Så mycket bättre”. 

Jill var 23 år när hon föll pladask för Håkan Werner. Här på Polarpriset 2014.

Jill var 23 år när hon föll pladask för Håkan Werner. Här på Polarpriset 2014.

Tre år senare, 1999, stod bröllopet. Jill hade fått sin stora kärlek Håkan Werner, men allt var inte frid och fröjd. I synnerhet inte relationen till Håkans ex-sambo. Perioden mellan 1996 och 2005 beskriver hon som “en härva”.

Efter att dottern Havanna, 12, föddes förändrades allt. Håkans ex-sambo blev plötsligt en av Jills bästa väninnor efter att ha vädjat till Håkan att “stanna hemma med barnen så att Jill kunde komma ut och träffa människor igen”.

–Hon sa så för att jag efter jag ammat och fått barn skulle få komma tillbaka till livet, och då förstod jag att jag hade en syster, säger Jill “Så mycket bättre”.

Tidigare i år sprack äktenskapet med Håkan, men systerskapet till exets sambo består – den finaste och närmaste vänskap hon någonsin haft.

– Hon har en sådan vansinnig “grace”, säger Jill Johnsson om sin viktiga väninna.

Jill Johnson har öppnat sitt hjärta i "Så mycket bättre".

Jill Johnson har öppnat sitt hjärta i “Så mycket bättre”.

 

Läs också: Jill Johnsons egna ord efter hyllningarna i ”Så mycket bättre”