Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jill Johnson sjuk – tvingas ställa in: "Jag är så ledsen"

05 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Ikväll skulle Jill Johnson ha inlett sin vårturné "That's life" på Chinateatern i Stockholm, men nu meddelar sångerskan att hon är sjuk och måste ställa in.
Annons

På sin Facebooksida ger artisten Jill Johnson, 44, själv det tråkiga beskedet.

“Kära publik. Jag är så ledsen, men jag blir tvungen att ställa in hela helgens shower på grund av en tuff luftrörskatarr och djävulsk hosta. Ni vet den där hostan som stjäl rösten, all sömn och ger en magmuskler med mördande träningsvärk”, skriver hon och fortsätter:

“”That’s life” är ingen show där man kan hålla tillbaka kraften, utan det är full röst från början till slut. Jag vill ju så hjärtans gärna leva upp till de toppbetyg vi fått, när ni väl får uppleva showen och framförallt låta rösten få en chans att komma tillbaka.”

Hon avslutar inlägget med att berätta hur ledsen hon är att det blev så här.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag förstår att det drar med sej besvär och jag är så väldigt ledsen för det. Jag hoppas att ni kan något av de andra datumen och att vi ses då! Kram Jill.”

Annons

“That’s life” har hyllats av kritikerna. I föreställningen tolkar hon amerikanska låtskatter i en “oväntad skrud”, av vad som framgår på Chinateaterns hemsida. Hon har tidigare uppträtt i Gothia Towers i Göteborg, men skulle nu ta showen till huvudstaden.

Jill Johnson slog igenom i mitten av 90-talet när hon spelade in en duett med Jan Johansen, 52, låten “Kommer tid, kommer vår”, som blev en stor hit i Sverige. Jill var då bara 23 år, men sedan dess har karriären gått som på räls.

1998 vinner hon Melodifestivalen med låten “Kärleken är”, som slutade på en tiondeplats i Eurovision song contest samma år. Under 2000-talet etablerade hon sig inom countrymusiken vilket också märktes på hennes Melodifestivalen-bidrag 2003 då hon ställde upp med countrylåten “Crazy in love”, som slutade på en fjärdeplats.

Sedan dess har det varit country för hela slanten för Jill Johnson och 2014 fick hon sitt eget tv-program “Jills veranda” på SVT, som är inspelade i countryns hemstad Nashville.

FOTO: IBL, Facebook

Annons