Jill Johnson har lärt sig av misstagen: "Jag är bra på att känna när familjen inte orkar mer"

Jill Johnson har ett minst sagt pressat schema. Så pass att äktenskapet har varit i gungning. "När man inte ses blir det såklart sämre i förhållandet."

Som en av Sveriges mest folkkära artister har Jill Johnson, 42, fullt upp. Turnéliv och tv-inspelningar kan dock slita på relationen med maken Håkan Werner, 53, som hon har döttrarna Havanna, 10, och Bonnie, 4, med.

– När man inte ses blir det så klart sämre i förhållandet, säger hon till tidningen Land.

Makarna har haft sina kriser. Bland annat när hon slog igenom på allvar som countryartist 2007-2008. Hon har beskrivit det som att hon blev lite förälskad i sig själv och för att lappa ihop förhållandet valde Jill att börja gå hos en terapeut.

Jill, Håkan och dottern Havanna. Foto: IBL

Jill, Håkan och dottern Havanna. Foto: IBL

Precis som många andra familjer har hon lärt sig av tidigare misstag.

– Det krävs planering och prioritering. Jag är bra på att känna när familjen inte orkar mer.

Om det skulle bli en fortsättning på hennes program “Jills veranda” som spelades in i Nashville tänker hon ta med sig familjen.

– Det är bra om man kan ge varandra luft i förhållandet, samtidigt är det viktigt att få tid tillsammans för att vårda relationen, säger hon till Expressen.

2014 bjöd på programledardebut i “Jills veranda”, krogshowen “Jill”, storbandsplattan “Songs for daddy” samt kokboken “CountryCooking. 2015 lär även det bli fartfyllt. Makarna har även planer på att bygga ett hus i hennes hembygd strax utanför skånska Ängelholm.

– Vi ska kunna vara där året runt när vi är lediga.

Missa inte detta:

15 bevis på att kängurur kan vara riktiga svin

24 plågor som alla med högklackat garanterat känner igen sig i

26 pranks som kommer få dig att skratta tills du gråter

De taggade in riktiga tabbar – 37 tatueringar som ingen borde vilja ha