Jessica Wahlgrens relation med Bianca Ingrosso: ”Umgås inte”

Bianca Ingrosso och Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren är en självklar del av den stora familjen Wahlgren.
Nu berättar hon om förändringen i henne och Bianca Ingrossos relation.
– Vi umgås inte, säger hon.

Jessica Wahlgren är den skånska make up-artisten som i tio års tid varit gift med Linus Wahlgren. Men trots att Jessica rent juridiskt inte är en del av familjen Wahlgren längre, umgås hon flitigt med den folkkära familjen. Nu avslöjar hon hur hennes relation till Bianca Ingrosso ser ut och hur den har förändrats genom åren.

Relationen till familjen Wahlgren

När Jessica gifte sig med Linus tog familjen emot henne med öppna armar, och de har inte släppt henne sedan dess. Make up-artisten har tidigare berättat om hur hans mamma Christina Schollin sa att Jessica minsann inte kunde skilja sig från dem, trots att hon separerade från deras son. Och visst stämde det, för idag umgås hon nästan mer med familjen än vad Linus själv gör.

Då och då ser man henne dyka upp i det populära tv-programmet Wahlgrens värld och i Bathina Philipsons podcast Bathina- en podcast berättar hon om hur hon ser Pernilla Wahlgren som sin egen syster.

– Vi klickade direkt verkligen, säger hon om första gången hon träffade sångaren.

Hon har även en otroligt nära relation till Linus föräldrar.

– I och med att jag inte har haft mina föräldrar här uppe har det också blivit så att de blivit som mina extraföräldrar.

Hon fortsätter.

– Jag tror att Hans var den första vuxna personen som sa att han älskade mig. Och det var såhär wow. Starkt, avslöjar hon.

Varför hon och Bianca inte umgås längre

Men efter att de pratat om Jessicas relation till familjen Wahlgren frågar Bathina hur hennes relation till Bianca Ingrosso är, varpå Jessica svarar:

– Jag har ju känt henne sen hon var typ sju. Jag har alltid känt igen mig i henne så otroligt mycket. Vi är otroligt lika i psyke och passion. Hon är också en väldigt omhändertagande person.

Hon berättar om ett minne hon har från deras gemensamma resa i Thailand. Jessica hade blivit matförgiftad och låg och mådde dåligt på en båt när Bianca, som var åtta år på den tiden, kom och tog hand om henne.

– Då kommer hon med kuddar och bäddar om mig och sitter och klappar mig i håret, berättar hon.

Jessica säger att Bianca är som en extradotter till henne, men att de inte umgås lika mycket längre då Bianca inte har så mycket tid över.

– Vi umgås inte jätteofta nu för hennes karriär har ju gått spikrakt uppåt och hon jobbar jättemycket, säger hon.

Hon fortsätter.

– Men jag har alltid känt mig väldigt nära henne.

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT