Jessica Wahlgrens oväntade pik till ex-maken Linus

Linus och Jessica Wahlgren

Under Pernilla Wahlgrens sista föreställning med showen Kort, glad och tacksam valde hon att göra en liten ändring i schemat.
Mitt under framträdandet kom nämligen Jessica Wahlgren ut på scenen – och fick publiken att skratta rejält med en pik till ex-maken Linus.
Slå på ljud

För sju år sedan bestämde sig skådespelaren Linus Wahlgren, 42, och Jessica Wahlgren, 44, att gå skilda vägar efter tio år tillsammans. Idag har de delad vårdnad om barnen Colin, 9, och Linn, 14.

Enligt Linus kämpade ex-makarna länge för att få relationen att fungera. I en intervju med Expressen berättade han tidigare i år att både han och Jessica gjorde sitt bästa men att de slutligen kom fram till beslutet att skilja sig.

– Ingen separation är kul, det är klart att vi tjafsade, bråkade och sa mycket dumma grejer. Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, sa Linus till tidningen.

Trots att Jessica Wahlgren inte längre är gift med Linus är hon fortfarande en del av familjen då hon är väldigt nära vän med Linus storasyster, Pernilla Wahlgren, 51. Under en frågestund på Instagram fick Linus Wahlgren nyligen en fråga om hur han känner inför kvinnornas kompisrelation.

”Håll dina vänner nära och dina fiender närmare”, svarade han kryptiskt.

Pernilla Wahlgrens plan under sista föreställningen

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld gör Pernilla Wahlgren sin sista föreställning med showen Kort, glad och tacksam. Hon och Jessica Wahlgren har då kommit på ett sätt att skoja lite med Hanna Hedlund, 44, som är en av skådespelarna i ensemblen.

– I showen så skojar de om Linus. Hanna säger att hon har legat med Linus, vilket hon inte har. Men det finns faktiskt en som har legat med Linus och det är Jessica. Då kom jag på att vi tar in Jessica på scenen så får hon komma in och säga ”men det har jag”.

Precis som Pernilla Wahlgren har planerat kommer Jessica plötsligt in från kulisserna och säger:

– Jag har också legat med Linus.

Det oväntade insticket från Jessica Wahlgren får publiken att brista ut i skratt och Pernilla verkar vara nöjd med att planen gick precis som hon hade tänkt sig.

– Pranket gick jättebra, för publiken, som de skrattade, säger Pernilla Wahlgren.

Wahlgrens värld” sändstorsdagar 21:00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cecilia Liljeton/TT

SENASTE NYTT!