Jessica Wahlgrens ord om relationen till ex-maken Linus

Linus och Jessica Wahlgren

Nu berättar Jessica Wahlgren om hur relationen till ex-maken Linus Wahlgren egentligen är.
– Det finns en anledning till att vi skildes, säger hon till Amelia.

Linus Wahlgren, 43, skiljde sig från hustrun Jessica Wahlgren, 45, 2012. Efter tio år tillsammans tog kärleksrelationen slut 2012 och paret ansökte om skilsmässa.Tillsammans har de barnen Colin, 9, och Linn, 14.

Fastän att Jessica inte längre är en del av familjen Wahlgren förekommer hon flitigt i tv-serien Wahlgrens värld – då hon är fortsatt nära vän med Linus storasyster Pernilla Wahlgren, 52.

Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren är nära vän med före detta svägerskan, Pernilla Wahlgren.

Men huruvida Linus och Jessicas relation är har de varit förtegna kring, tills nu. Jessica berättar i en intervju med Amelia om relationen till ex-maken. Hon menar på att deras relation är ”jättebra”, trots skilsmässan. Hon säger att de idag är goda vänner och att de aldrig är problem med vem som ska ha barnen eller inte.

– Min mardröm var att bli en del av ett sådant där par som tjafsar om vems vecka det är, vissa verkar nästan slåss om att inte ha barnen. För oss har det alltid varit en bonus att ha barnen. Många säger att de också skulle vilja ha det som vi, men om man anstränger sig så tror jag att väldigt många skulle kunna ha det så här, säger hon till tidningen.

Velat slå honom med en stekpanna

Men deras uppbrott har inte bara varit en dans på rosor, såklart. Till Amelia berättar Jessica vidare om att de har haft sina dalar och toppar – men att hon alltid i slutet av dagen kommer att älska sina barns pappa även fast att de inte är ett par idag.

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren tillsammans med barnen Linn och Collin

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren tillsammans med barnen Linn och Collin

– Herregud, det har funnits tillfällen när jag har velat slå honom i huvudet med en stekpanna. Det finns en anledning till att vi skildes. Men samtidigt så är det pappan till mina barn, som jag en gång har älskat och fortfarande älskar, om än på ett annat sätt i dag, säger hon till tidningen.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!