Jessica Wahlgrens olycka på padelbanan med Anna Brolin

Jessica Wahlgren.
Exklusivt

Jessica Wahlgren var iväg och spelade padel med bland annat Anna Brolin – men det hela slutade med en blodig olycka.
Nu berättar makeupartisten vad som hände och om färden till sjukhuset.
– Jag fick sy och jag fick även hjärnskakning, säger hon till Hänt.

Jessica Wahlgren är idag en känd makeupartist och hon är även Pernilla Wahlgrens före detta svägerska då hon i tio år var gift med Linus Wahlgren, innan paret valde att gå skilda vägar i september 2012. Tillsammans har de dottern Linn och sonen Colin ihop.

Efter skilsmässan var Jessica officiellt singel – fram till förra sommaren. Då hittade hon nämligen kärleken igen i den förre tennisspelaren och värmlänningen, Magnus Norman.

Om det är nya kärleken Magnus sportintresse som har fått Jessica att börja spela padel vet vi inte – men den senaste tiden har i alla fall Jessica spelat padel för fullt och även uppdaterat sina följare om sin nya favorithobby. Men häromdagen hände det något otäckt när hon utövade sporten. Hon råkade nämligen ut för en liten olycka.

”Nu för tiden är detta en perfekt look för mig… jag råkade nämligen swinga mitt padelrack rakt i pannan och spräckte brynet ”, skriver Jessica till en bild på Instagram där hon täcker pannan med luggen.

I inlägget skriver hon att hon tackar Anna Brolin för skjutsen till sjukhuset.

”Och för oklanderlig dokumentation av dramat (jag besparar er de blodigaste bilderna ) sista bilden är hur jag ser ut idag ja ja det kunde varit värre.”

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Jessica Wahlgrens ord om blodiga dramat på padelbanan

Till Hänt berättar Jessica mer om olyckan.

– Jag skulle slå bollen i bakglaset och flytta mig för att inte få bollen i ansiktet och svinga istället racket med full kraft rakt i huvudet. Jag spräckte brynet och fick sy och jag fick även hjärnskakning.

Hur mår du idag?

– Jag mår okej nu en vecka senare men jag har fortfarande värsta blåtiran och tejpat bryn och plåster i pannan, säger Jessica till Hänt.

OJ Måns Zelmerlöws stora tabbe i äktenskapet med Ciara

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Instagram

SENASTE NYTT!