Jessica Wahlgren visar upp kärlekslyckan med Magnus Norman

Efter skilsmässan från Linus – Jessica Wahlgrens visar upp nya kärlekslyckan för första gången

Jessica Wahlgren har hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från Linus Wahlgren. Det före detta tennisproffset Magnus Norman har fångat hennes hjärta – och nu visar hon upp deras kärlek för första gången.

Jessica Wahlgren, 45, och Linus Wahlgren, 43, skilde sig för åtta år sedan, och efter uppbrottet har ingen av dem gått ut offentligt med att de har hittat någon ny kärlek. Men tidigare i år visade det sig att Jessica i hemlighet hittat kärleken på nytt, däremot varade den relationen inte så länge på grund av att han är yngre än henne och vill ha barn.

– Det blir svårt att få ihop hans liv och mitt liv, konstaterade Jessica Wahlgren när hon gästade Bathina Philipsons podcast i början av sommaren.

Jessica har två barn ihop med Linus, Linn, 15, och Colin, 10, och att bli mamma på nytt är inget hon drömmer om.

Magnus Norman är Jessicas nya kärlek

Men att den relationen fick ett slut är idag inte allt för ledsamt för Jessica, för det gjorde att hon föll för någon annan. För bara dagar sedan avslöjade Jessica att hon och det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 44, funnit varann.

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans, men vi vill inte säga mer än så”, bekräftade hon till Aftonbladet.

Men mer av deras relation har vi inte fått ta del av, förrän nu.

För första gången delar Jessica Wahlgren nu med sig av en bild på sig själv och sin nya kärlek. Det är i ett matigt helg-inlägg på Instagram som hon fångat sin kärlek på bild. Jessica och Magnus har spelat padel ihop, med ingen mindre än Margaux Dietz och hennes vän Joel, och på bilden är hela gänget samlat i en selfie.

Vilken fantastisk helg, vänner barn (som inte vill va med på bild) kärlek solnedgångar padel… kan liksom inte bli bättre”, skriver Jessica i inlägget.

Magnus kärleksliv innan Jessica

Innan Magnus föll för Jessica levde han ihop med Linda Dagh, som han har barn ihop med. I juli i år bekräftade han att de gått skilda vägar.

– Det enda jag kan säga är att jag och Linda fortfarande är vänner och att vi försöker göra allt så bra som möjligt får våra barn. Det är vårt hundraprocentiga fokus, sa han då till Expressen.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!