LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren om svartsjukan med exet – så påverkas Magnus Norman

20 jul, 2023 
Hanna Bolander
jessica wahlgren
Jessica Wahlgren talar ut om svartsjukan från en tidigare relation – erfarenheten påverkar henne fortfarande.
Nu har maken Magnus Norman fått uppleva konsekvenserna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren, 48, och tennisproffset Magnus Norman, 46 har nu varit gifta i ett år. De sa ja till varandra i juni 2022 i en fullsatt Väddö kyrka i Norrtälje.

Nu har paret varit gäster på ett annat pars bröllop, och där dök det upp gamla demoner för Jessica, nämligen rädslan för svartsjuka. Det berättar Jessica om i sin podd Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon har tillsammans med Hanna Hedlund.

Jessica Wahlgren om svartsjukan i den tidigare relationen

Vi var på ett bröllop, Jag och Magnus, och Magnus är ju noll svartsjuk, vi har en otrolig trygg relation och respekt för varandra, säger Jessica i podden och fortsätter:

– Men jag har haft när jag var ung, en svartsjuk relation som var riktigt obehaglig svartsjuka.

Annons

Hon berättar att den svartsjukan i den tidigare relationen påverkar henne än idag, då hon är rädd för att hamna i samma situation igen.

– Det var liksom det första jag skannade av, om den personen var svartsjuk eller inte. För det var så traumatiskt för mig, den perioden av mitt liv.

Relationen som Jessica berättar om i podden har fortsatt påverka hennes val av partner, trots att det har gått över tjugo år sedan hon var ihop med sin före detta svartsjuka pojkvän. Och nu dök gamla mönster och minnen upp igen på bröllopet då en vän till Jessica skämtar inför henne och Magnus att de har ett förflutet tillsammans.

Jessica Wahlgren om situationen med Magnus Norman

– Och då händer det en grej, Vi är på det här bröllopet och så kommer det fram en kille och vi håller på att snacka och sedan så skojar han och säger såhär ”Ah men hur känner ni varandra?” ”Nä, men vi har ju haft en fling jag och Jessica”.

Annons

Jessica förtydligar sedan i podden att dem inte har haft en relation och att allt bara var ett skämt. Men trots det så kände hon sig stressad i situationen.

– Han säger någonting som att vi skulle haft ett förflutet. Och jag fick en sådan klump i magen, säger hon och fortsätter:

– Men det var som att det här gamla kickade in att jag var tvungen att försvara mig. Men Magnus har aldrig någonsin gett mig någon som helst anledning till att vara rädd. Men jag blev jättestressad, och då säger jag det ”Nej men gud nu måste du säga att du skojar, Magnus tror ju att du menar allvar”.

Hon och Magnus talade sedan ut om situationen efter att det hänt. Där hon ställer frågan till sig själv varför det var så viktigt att gå in i försvarsställning och varför hon blev så stressad. Hon kommer då fram till svaret att det har med rädslan i hennes tidigare relation att göra.

– Och jag tror att det bottnar sig i en här gamla upplevelsen, att jag var så rädd liksom. Det var någonting som hände för så många år sedan men det sitter fortfarande kvar i mig.

Som tur väl är så känner sig Jessica helt bekväm i sin relation idag och hon känner att hon kan vara sig själv med Magnus till hundra procent. Hon och Magnus har förtroende för varandra och hon känner inte att hon behöver dölja någon del av sitt förflutna.

FOTO: TT

Annons