LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren tvingas ställa in – allvarliga problemen med hälsan: ”Har det tufft nu”

10 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren Norman öppnar upp om sitt dåliga mående.
– Jag har det tufft nu, berättar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren Normans karriär går som tåget och uppdragen avlöser varandra. Men att vara en eftertraktad make-up artist och och välkänd influencer har också sina baksidor. Jessica Wahlgren Norman öppnar upp om den senaste tidens hälsokamp i podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan.

Jessica Wahlgren Norman om sin hälsa: ”Jag har det tufft nu”

Jessica Wahlgren Norman, 49, driver sitt egna företag där hon sminkar kändis-Sverige och arbetar som influencer. Framförallt är hon Pernilla Wahlgrens ständiga make-up artist och när Pernilla har en show kan man vara säker på att Jessica står bakom kulisserna. Men under den senaste tiden har uppdragen känts övermäktiga för Jessica som har en to do list som ständigt fylls på med nya uppdrag.

– Jag stressar upp mig för att jag har så mycket på min to do list och den blir ju aldrig mindre, berättar Jessica i podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan.

Annons

Stressen påverkar Jessica så pass mycket att hon får domningar i fingrarna och ångest. Hon försöker hantera situationen genom att andas men det är inte alltid så enkelt att mota bort symptomen.

– Jag har det tufft nu. Stickningarna i fingrarna är kvar. Just nu fightas jag med att inte stressa upp mig när jag får stickningarna för då blir det bara värre då blir jag bara yr och så får jag som en ångestattack, säger hon.

Jessica Wahlgren Norman fick ställa in resan med barnen

Redan kring påsk började Jessica få symtom på att stressen är för stor och att hon behöver ta det lite lugnare. Det blev så pass allvarligt att hon ställde in den planerade Spanien resan med barnen, berättade hon i ett avsnitt av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.

– Jag fick yrsel, hela rummet snurrade och jag tappade färgen i ansiktet. Jag har märkt att jag är så trött. Det blev då inget Spanien utan vi stannade hemma, sa hon då.

FOTO: TT / Discovery+

Annons