LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgren om bråket mitt i stan: ”Det bara brann i huvudet på mig”

28 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Jessica Wahlgren
En kväll som tog en dramatisk vändning.
Jessica Wahlgren Norman skildrar den chockerande natten då hon bevittnade och agerade mot vakternas övervåld på en krog i hjärtat av Stockholm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren Norman och Hanna Hedlund driver tillsammans podcasten Å andra sidan. Nyligen berättade Jessica för sina lyssnare om en kväll som tog en dramatisk vändning när hon inte bara bevittnade, utan också agerade under ett bråk utanför en krog i centrala Stockholm.

Jessica Wahlgren: ”Ser hur den ena vakten knuffar till”

Jessica berättade i podcasten att hon var på väg hem en kväll när hon gick förbi en krog i centrala Stockholm. Där fick hon syn på två vakter som med onödigt våld släpade ut en onykter flicka.

– De drar iväg med henne och håller hennes ena arm bakom ryggen, men handen är uppe mellan skulderbladen och så pressar dem armbågen uppåt. Då ser jag hur den ena vakten trycker till och knuffar till med sin armbåge helt obefogat, berättade Jessica.

När Jessica blir vittne till denna händelse bestämmer hon sig för att agera och tar även fram sin kamera för att filma händelsen. Enligt Jessica kommer det då dram en tredje vakt som ber henne sluta filma, men Jessica ryter ifrån.

Annons

– Vad håller ni på med? Jag kommer inte lägga ned kameran, jag kommer inte sluta lägga mig i, för det här är helt orimligt, det är helt obefogat, det här är en ung tjej, berättar Jessica att hon sa till vakten.

”Det bara brann i huvudet på mig, det var så hemskt att se”

Bråket med vakterna berodde på att flickan ville ha sin jacka innan hon lämnande krogen. Som tur var verkade Jessicas handling ha gett resultat då flickan enligt Jessica fick tillbaka sin jacka och kunde gå hem efter händelsen. Men de upprörda känslorna Jessica hade under händelsen finns fortfarande kvar.

– Det bara brann i huvudet på mig, det va så hemskt att se, övervåld och vakter som är så trötta på fulla människor, eller jag vet inte vad det där är, sa Jessica i podcasten.

FOTO: TT

Annons