LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren drabbad av översvämning: ”Slog ut hela huset”

12 aug, 2023 
Johanna Talamo
Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren är sedan ett år tillbaka gift med tennisproffset Magnus Norman, som är grundare till tennisakademin Good to Great – vilket var platsen där paret först träffades.
Nu berättar Jessica att de har drabbats av översvämning.
– Slog ut hela huset, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren och Magnus Norman är gifta sedan ett år tillbaka. Magnus Norman är grundare till tennisakademin Good to Great där Jessica brukar spela padel. Nu har både tennisakademin och makarnas hem drabbats av översvämning, berättar Jessica Wahlgren i sin podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Jessica Wahlgren och Magnus Normans första möte med varandra

I juni förra året valde Jessica Wahlgren och Magnus Norman att säga ja till varandra och därmed ingå äktenskap. I en tidigare intervju med Aftonbladet har Magnus berättat om det första mötet med Jessica, som inträffade utanför hans tennis och paddelakademi, Good to Great.

– Vi hade lite gemensamma vänner så vi hamnade en gång vid ett lunchbord bredvid varandra och började snacka. Från det tog vi helt plötsligt en kaffe tillsammans utanför Good to great, och tyckte att det var så kul att hänga med varandra. Och sedan dess har vi hängt med varandra varje dag, sade Magnus till Aftonbladet.

Annons

Jessica har även tidigare uttalat sig om sina känslor och den första med den nuvarande maken, som hon beskriver som enkelt och kompromisslöst.

– Du vet det där när man blir ett par på en gång. Det fanns inget spel, och helt plötsligt behövde jag inte kompromissa, för vi tänkte likadant. Men lätt för mig att säga nu när jag fortfarande är nykär. Du får väl ställa mig till svars igen om några år, sade hon då Expressen.

Jessica Wahlgren drabbad av översvämning

Olika delar av landet har under den senaste tiden tampats med tuffa väderförhållanden. Detta med anledning av stormen Hans som fört med sig kraftiga vindar och mycket regn.

I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan som Jessica driver tillsammans med vännen Hanna Hedlund, berättar Jessica att makens tennisklubb tagit skada av ovädret, då en översvämning lett till vattenskador.

Annons

– Det som hände här var att det blev värsta översvämningen på Good to great så läckte det in och vi har fått stänga en bana för att det liksom regnat så mycket så att det har blivit vattenskador på ena banan, inomhus, säger hon

Hon fortsätter med att berätta att makarnas gemensamma hus också drabbats, då poolens uppvärmningsdel också fått vattenskador vilket i sin tur slog ut elektriciteten i hela huset.

– Här hemma har det blivit översvämning där poolaggregatet och allting sitter, uppvärmnings ”tjofräsen”, säger Jessica och fortsätter.

– Så nu funkar inte poolen, det slog ut hela huset, på något sätt så styr alltså det elektriciteten i hela huset. Så en elektriker kom hit och fixade. Nu funkar inte poolen men hela huset funkar och det är huvudsaken.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT/HÄNT TV

Annons