LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren bekräftar pausen: ”Bestämt oss för att ta ett uppehåll”

18 apr, 2024 
Jessica Wahlgren har många bollar i luften och nu måste hon prioritera om i livet.
”Så har vi bestämt oss för att ta ett uppehåll...”, skriver Jessica
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren, 49, jobbar som make up-artist och sminkar ofta och gärna alla i familjen Wahlgren/Ingrosso.

Hon är inte minst en viktig del av Pernilla Wahlgrens, 56, "Hybris-gäng" då hon är med och sminkar hela gänget bakom kulisserna. I "Hybris-gänget" ingår även Hanna Hedlund, 49, en person som Jessica står väldigt nära även på det privata planet.

Faktum är att de är så pass nära vänner att de även driver podden Jessica & Hanna – Å andra sidan ihop.

Jessica Wahlgren tar paus från podden

Podden har funnits sedan två år tillbaka och varje vecka har Jessica och Hanna släppt ett nytt avsnitt. Men nu är det slut på det – ett tag framöver.

”Denna veckan kommer ingen pod tyvärr. Vi är (som ni kanske märkt) rätt trötta nu och för att inte riskera att podden blir ett stressmoment snarare än bara roligt, som det varit de här två åren, så har vi bestämt oss för att ta ett uppehåll..."

Annons

Hon fortsätter:

”Förhoppningsvis är vi utvilade efter sommaren och kommer börjar sända igen. Vi är sååå tacksamma för er lyssnare!!!! Så! Inför vårt sista avsnitt, som blir nästa vecka tänkte vi att ni ska få vara med och styra! Vad vill ni att vi pratar om? Skicka alla frågor ni har! Vi lovar svara på alla. Så dma oss, så hörs vi nästa vecka för ett långt mumsigt sista (för nu) avsnitt. Kraaaam”

Jessica Wahlgrens hektiska tid

Att Jessica har fullt upp nu är ingen hemlighet. I podden har hon berättat att det är fullt upp nu inför dottern Linns, 18, student och det är mycket i skolan för båda barnen. Jessica har även sonen Colin, 15, tillsammans med ex-maken Linus Wahlgren, 47.

Nu för tiden är Jessica däremot gift med det före detta tennisproffset Magnus Norman, 47, och i sommar firar de 2-årig bröllopsdag. Bröllopet blev ett pampigt sådant och det var väldigt kändistätt.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons