LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren avslöjar lyckan med dottern Linn Wahlgren

14 jul, 2023 
Moa Risberg
Jessica Wahlgren Norman berättar nu om den lyckan med dottern.
Dottern Linn Wahlgren har nyligen fyllt 18-år vilket firades ordentligt.
Nu avslöjar Jessica det nya steget i dotterns vuxenliv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren Norman, 48, och Linus Wahlgren, 46, var tillsammans i tio år innan de skiljde sig och gick skilda vägar. Tillsammans har de två barn ihop, dottern Linn, 18, och sonen Colin, 13.

Även om kärleken och relationen tog slut mellan paret är de idag goda vänner och har gemensam vårdnad om barnen som de är mycket engagerade i.

De firade nyligen dotterns 18 årsdag tillsammans. Ett stort steg i dotterns liv som föräldrarna verkligen ville fira ordentligt genom ett påkostat kalas.

Så imponerad över dottern

I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar Jessica om den stora lyckan och det stora steget i dottern Linns liv. Hon har nämligen precis tagit körkort och hon tillsammans med en kompis kört hela vägen till Göteborg för att kolla på Coldplay och övernatta i staden.

Linns kompis har inte körkort vilket gjorde att Linn fick köra hela vägen från Göteborg själv.

– När hon kom hem häromdag, det var så jäkla coolt, jag var så imponerad av henne. Att hon vågade köra efter att ha haft körkort i några veckor och att hon hittade, säger Jessica.

Annons

Glad för relationen till den nu vuxna dottern

Jessica fortsätter och berättar om glädjen över att få vara en del av dotterns liv trots att hon gått och blivit en självständig vuxen med eget körkort.

– När hon kommer hem så hinner så hon liksom inte ens innan för dörren, hon tar inte ens av sig. Utan hon går bara rakt in i soffan och sätter sig och ba kolla här, och visar massa videos, säger Jessica.

Hon berättar att hon tycker det är så mysigt att dottern vill dela med sig av sitt vuxna liv och att dottern Linn vill att Jessica ska vara en del av det, trots att hon nu är en vuxen 18-åring med körkort.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Instagram

Annons