LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica spenderar över 100 000 kronor i månaden på utseendet: ”Föryngra mig”

09 jun, 2024 
Loke Westberg
Att åldras är inte för alla.
Jessica Alves har skönhetsopererat sig mer än 100 gånger för att förbli ung.
– Jag spenderar 100 000 i månaden, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson DanielBrand logo
Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson Daniel

Den brasiliansk-brittiske tv-personligheten Jessica Alves, 40, som blev känd genom sin medverkan i reality-programmet Big Brother, gör allt hon kan för att hålla sig ung.

Hon gör regelbundna resor till Turkiet för att göra skönhetsingrepp, det senaste i raden var ett ansikts-, läpp- och halslyft som kostade 15 000 pund, motsvarande drygt 200 000 svenska kronor.

Har spenderat 13 miljoner kronor på skönhetsoperationer

För den brittiska sajten Daily Mail hävdar hon att det föryngrar henne med flera år.

– Den här ansikts- och halslyftsoperationen kommer föryngra mig med 10 år och jag tycker att ett yngre utseende matchar min unga själ, säger hon till sajten.

Totalt ska hon ha spenderat över en miljon pund på operationer som ska föryngra henne, det motsvarar cirka 13 miljoner svenska kronor.

– Jag spenderar 10 000 pund i månaden bara på mitt ansikte och min kropp för att fördröja mitt naturliga åldrande. På en daglig basis, varje vecka, är jag på olika kliniker i London som har de senaste behandlingarna för att förbättra min hud och omvända mitt naturliga åldrande, hur mycket de här procedurerna än må fungera, så är de inte permanenta, säger Jessica Alves.

Annons

Anledningen till skönhetsoperationerna

Anledningen till hennes hutlösa spenderande har att göra med självförtroende.

Hon berättar att hon tidigare dejtat yngre män och ständigt haft en rädsla för att bli utbytt om det skulle komma in en yngre tjej än henne i bilden. Men efter de senaste operationerna hoppas hon kunna hitta tillbaka till sitt självförtroende och hitta en pojkvän.

– Kanske beror bristen av självförtroende på att jag är äldre än alla mina tidigare partners. Jag har alltid dejtat yngre män och hur mycket de än har tyckt om mig så har min osäkerhet varit att om det skulle komma en yngre kvinna, så byts jag ut. Jag hoppas jag kan få tillbaka självförtroendet efter det här stora ingreppet i ansiktet, säger hon.

Den operationen ska också bli den sista, hävdar Jessica:

– Efter 21 år av plastikoperationer kan jag nu vid 40 års ålder officiellt säga att jag är klar med det.

FOTO: ITV / This Morning, TT

Annons