TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Pamlin avslöjar: Därför lämnade jag Big Brother

20 feb, 2020 
Jessica Pamlin i Big Brother 2020
Jessica Pamlins tid i Big Brother-huset blev kortvarig då hon valde att lämna programmet efter endast tre dagar.
Nu berättar Youtube-profilen om det plötsliga beslutet.
– Känner väl att jag behöver förklara mig, skriver Jessica på Instagram.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Årets säsong av Big Brother är i full gång på TV4 och trots att inspelningarna drog igång för knappt två veckor sedan har det redan hänt en hel del. Efter endast fyra dagar tvingades Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, lämna huset då de båda begått regelbrott genom att uttala sig hatiskt om judar.

Strax därefter checkade en ny deltagare in i Big Brother-huset, nämligen Youtube-profilen Jessica Pamlin, 25. I sin introduktionsvideo berättade Jessica att hon hade stora planer på att vinna tävlingen – men det blev inte riktigt som hon hade tänkt sig.

I det avsnitt som visades på Sjuan och TV4 play i tisdags avslöjade Jessica att hon bestämt sig för att åka hem och därmed avsluta sin medverkan i programmet.

– Det är bara för att allt inte blev som jag tänkt här inne. Och lite personliga grejer också, sa hon då.

Därför lämnade Jessica Big Brother

I ett inlägg på Instagram väljer Jessica Pamlin nu att berätta mer om beslutet att lämna tävlingen.

Annons

Trots sin korta medverkan i programmet hann Jessica få ett par vänner i huset – men hon avslöjar även att det var flera deltagare hon inte kom överens med alls.

”Sen var det för mycket skitsnack/dryghet i huset för min smak och sen personliga anledningar att jag valde att åka hem!”

Youtube-profilen passar även på att tacka de personer som fick henne att trivas i Big Brother-huset samt produktionen som hjälpte henne under resans gång.

”Jag är glad att jag vågade testa detta och vet nu hur de är att vara inlåst sådär utan kontakt med omvärlden och tack till produktionen som varit stöttande genom allt”, skriver Jessica Pamlin.

Big Brother sänds tisdag till söndag 19.00 och måndagar 21.00 på Sjuan, TV4 Play och Cmore. Det sänds även dygnet runt på Cmore.

FOTO: TV4, Youtube

Annons