LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Anderssons starka ord om sonen Liam, 17

14 mar, 2020 
Hänt
Jessica Andersson är aktuell med Stjärnornas stjärna.
Samtidigt har sonen Liam gjort stor succé.
För hänt berättar nu Jessica om de starka känslorna för sonen och vad han gör idag.
Annons
Jessica Andersson om bröllopsplanerna med sambonBrand logo
Jessica Andersson om bröllopsplanerna med sambon

Jessica Andersson, 46, kan se tillbaka på en karriär fylld av framgångar. Efter genombrottet i Fame Factory i början av 2000-talet vann hon hela Melodifestivalen 2003 tillsammans med Magnus Bäcklund, 54. Därefter har det blivit ytterligare sex framträdanden i tävlingen. Så sent som för två år sen gick hon till final med sitt bidrag Party voice.

Jessica Andersson tillsammans med sonen Liam.
Jessica Andersson och då femårige sonen Liam tillsammans i Kolmårdens djurpark.

Utöver Melodifestivalen har Jessica hunnit med att vinna Guldmasken, ligga etta på Svensktoppen och turnerat land och rike runt, framförallt med Digiloo-turnén. Under förra årets turné stod hon för ett bejublat framträdande – tillsammans med sin 17-årige son Liam Erixon.

Och visst har Liam ärvt sin mammas talang när det kommer till musiken. Efter premiären i Varberg skrev Jessica på Instagram:

Annons

”Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen. Första gången vi får stå på en scen tillsammans och sjunga. Tack till den underbara publiken i Varberg igår som gav Liam så mycket kärlek”.

Succén fick sådan uppmärksamhet att Liam senare fick möjlighet att sjunga med sin mamma i samband med SVT:s Tillsammans för Världens barn förra hösten.

Jessica Andersson om Liams succé

När Hänt träffar Jessica inför Stjärnornas stjärna berättar hon om känslorna för Liam och all den fina respons han fått.

– Det värmer såklart, mest av allt. Jag är så stolt över Liam, oavsett. Han är en väldigt fin kille med många fina kvaliteter. Så oerhört omtänksam och mjuk, och vet vad han vill. Han är väldigt begåvad så det går inte annat än att vara oerhört stolt över honom, säger hon.

Liam tillsammans med Jessica Andersson.
Jessica Andersson med sonen Liam och sambon Johan Malm.

Just nu går Liam andra året på gymnasiet där han läser musikproduktion. Utöver det tillbringar han mycket tid i studion. Så vi lär se, och framförallt höra mer av honom framöver.

– Det kommer nog hända mycket för honom, säger Jessica Andersson.

Stjärnornas stjärna visas lördagar på TV4 och Cmore klockan 20:00.

FOTO: TT

Av: Jakob Meijer och Malou Wilson

Annons