Jessica Anderssons sorg efter pojkvännens bröllopsbeslut

Jessica Andersson och Johan

För fyra år sedan blev Jessica Andersson tillsammans med krögaren Johan Malm.
Nu berättar artisten om sina känslor kring att pojkvännen inte vill gifta sig.
– Jag tror inte det blir något, säger hon till Expressen.

Artisten Jessica Andersson, 46, slog igenom när hon medverkade i dokusåpan Fame Factory 2002. Tillsammans med Magnus Bäcklund, 54, bildade Jessica duon Fame som har tävlat i Melodifestivalen två gånger. 2003 tog de hem vinsten och fick därefter representera Sverige i Eurovision song contest med bidraget Give me your love.

Sedan dess har Jessica synts i flera olika tv-sammanhang, bland annat Let’s dance och Stjärnornas stjärna. När Jessica deltog i det sistnämnda programmet öppnade hon upp sig om sitt tuffa förflutna.

– Jag hade ju en ganska trasig uppväxt. Jag har inte växt upp med någon av mina föräldrar utan jag har växt upp i fosterhem, sa hon i programmet.

Jessica Andersson om bröllopsbeslutet

Jessica Andersson är sedan två år tillbaka bosatt i Onsala med sambon Johan Malm, 35, och sonen Liam Erixon, 17, som hon har sedan en tidigare relation.

På pressträffen inför premiären av Stjärnornas stjärna 2020 avslöjade Jessica att hon och Johan har lite tankar när det kommer till bröllop.

– Hos mig finns det tankar på giftermål hela tiden, men min sambo är ju inte så mycket för det här med äktenskap, sa Jessica till Hänt då.

Artisten berättade att pojkvännen tycker att bröllop är onödigt, vilket hon har respekt för.

”Behöver inte bevisa det för varandra”

I en ny intervju med Expressen berättar Jessica mer om bröllopsbeslutet med Johan.

– Jag skulle absolut kunna tänka mig att gifta mig med Johan, men jag tror inte det blir något bröllop, säger Jessica Andersson till tidningen och fortsätter sedan:

– Vi behöver inte bevisa det för varandra på något sätt, även om jag hade tyckt att det varit lite mysigt. Jag har accepterat det och det går bra liksom.

Jessica förklarar att hon och Johan har bestämt sig för att vara med varandra och att hon därför inte känner att giftermål är ett krav.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Stora förändringen i relationen

Trots att det inte blir något bröllop verkar det som att Jessica trivs väldigt bra ihop med sambon. Vanligtvis är det båda ofta iväg och jobbar men på grund av den rådande pandemin har de fått möjlighet att tillbringa mer tid tillsammans.

– Nu har vi fått väldigt mycket tid med varandra vilket jag tycker är jättemysigt.

Förändringen hade kunnat resultera i att Jessica och Johan gick varandra på nerverna men enligt Jessica har de bara blivit starkare.

– Jag tror att vi är rätt så bestämda på att vi vill vara med varandra och trivs ihop. Det är bara kul att vi får lite mer tid tillsammans, säger Jessica Andersson till Expressen.

FOTO: Patrik Österberg/TT