TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jessica Anderssons son Liam Erixon gör succé

04 okt, 2019 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Jessica Anderssons son Liam Erixon
Jessica Anderssons son Liam Erixon föddes rakt in i rampljuset.
Under fredagen uppträder han tillsammans med sin mamma i SVT:s Tillsammans för Världens barn.
Nu avslöjar 17-åringen att han går i sin mammas fotspår och satsar på musiken.
Annons
Följarna häpnar över Pernilla Wahlgrens nya bild på familjen: "Så lika"Brand logo
Följarna häpnar över Pernilla Wahlgrens nya bild på familjen: "Så lika"

När Jessica Andersson, 45, uppträder på Tillsammans för Världens barn i SVT under fredagskvällen kommer hon att få sällskap av sin 17-årige son Liam Erixon. Tillsammans ska de sjunga låten Aldrig, aldrig som Jessica Andersson skrivit som ett brev till sonen, den handlar om när barn får lida på grund av en förälders alkoholmissbruk. Något Jessica har egen erfarenhet av sedan sin uppväxt.

– Den handlar om att Liam aldrig ska känna att han är orolig när han går hem från skolan utan att han alltid ska känna att jag finns där, säger hon till Aftonbladet.

Jessica slog igenom för svenska folket med dunder och brak när hon höggravid deltog i Bert Karlssons tv-program Fame factory 2002, och den 29 oktober samma år föddes Liam, vars pappa är musikern Jonas Erixon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jessica Andersson hann dock inte ta en traditionell föräldraledighet, direkt efter Fame factory blev hon medlem i duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund. Framgången dröjde inte, 2003 deltog de i Melodifestivalen och vann. Sedan dess har karriären fortsatt tuffa på och Jessica är en av Sveriges mest etablerade artist.

Annons

Liam Erixon hyllades efter Diggiloo-uppträdandet

Under sommaren har Jessica Andersson haft lyckan att ha med sig sonen Liam under Diggilooturnén där han sommararbetet i kulisserna. Men han har dessutom gästat sin mamma på scenen och sjungit tillsammans med henne. Första gången var när turnén landade i Varberg och Liam för första gången sjöng live med sin mamma.

”Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen. Första gången vi får stå på en scen tillsammans och sjunga. Tack till den underbara publiken i Varberg igår som gav Liam så mycket kärlek”, skrev Jessica på Instagram efteråt.

Liam verkar onekligen gå i sina föräldrars fotspår. I en intervju med Aftonbladet säger han att fokuset ligger på musik:

– Jag festar inte så mycket. Faktiskt inte. Inte mina kompisar heller, så jag gör musik med dem, säger han.

FOTO: TT

Annons