Jessica Andersson: "Väldigt tacksam om jag blev gravid"

Jessica Andersson, 43, är öppen för att bli mamma på nytt med stjärnkocken Johan Malm, 33.

Artisten Jessica Andersson, 43, träffade under 2016 stjärnkocken Johan Malm, 33, från Göteborg som är krögare i stadens mat-tempel Feskekörka där han idag driver anrika restaurang Gabriel. Johan är även världsmästare i ostronöppning.

I en intervju med Expressen öppnar sångerskan nu upp för att bli mamma på nytt. Jessica Andersson har sonen Liam, 14, från ett tidigare förhållande med Jonas Erixon, 50.

– Förut har jag svarat nej på frågan om jag vill ha fler barn. Men nu känner jag mig ganska öppen för det och det är härligt att känna så. Jag känner lite press för jag har kommit upp lite i åren och det är inte självklart att det går att bli gravid igen. Skulle det bli så skulle jag bli väldigt tacksam, för jag tror att Johan väldigt gärna skulle vilja ha barn, säger den 43-åriga artisten till Expressen.

I dag har artisten och kocken vart ett par i sju månader och hon berättar hur vänskap övergick till kärlek.

– Tajmingen var rätt den här gången. Jag kände redan för två år sedan att jag tyckte om Johan, ibland klickar man bara. Vi höll kontakten och sade att vi skulle ta en fika, men det blev aldrig av. Så tog vi kontakt med varandra på Facebook i augusti och då var båda singlar. Jag bjöd hem honom på middag.

I en tidigare intervju har Jessica svara på frågan om det kan vara aktuellt med ett ringbyte och äktenskap i framtiden med kocken.

– Det vet jag inte än… kanske.

Jessica var tidigare tillsammans med Niklas Fermfelt, 33.

LÄS OCKSÅ: Jessica Anderssons nya kärlek – stjärnkocken: ”Jättelycklig”

Foto: IBL