LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Andersson rånad – talar ut om händelsen: ”Jävligt traumatiskt”

24 sep, 2023 
jessica andersson
Jessica Andersson befinner sig i Rio de Janeiro men semestern blev inte riktigt så lyckad som hon hade tänkt.
Nu berättar hon om rånet som skedde mitt på öppen gata.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tappar Jessica Andersson kjolen – se klippetBrand logo
Här tappar Jessica Andersson kjolen – se klippet

Jessica Andersson, 49, är en av Sveriges främsta sångerskor och hon har redan en lång och gedigen karriär i bagaget. Hennes stora genomslag kom 2002 när hon medverkade i dokusåpan Fame Factory.

Efter sin medverkan bildade hon tillsammans med Magnus Bäcklund, 57, gruppen Fame. En duo som 2003 vann hela Melodifestivalen med låten Give Me Your Love. Efter det har Jessica tävlat ytterligare sju gånger i tävlingen. Senast med med låten Horizon 2021.

Nästa år kommer hon återigen synas i tv-rutan, men då i ett helt annat sammanhang. Nämligen Över Atlanten 2024.

Jessica Andersson rånad – nu berättar hon

Seglatsen över Atlanten är nu klar och deltagarna har klivit iland i Brasilien, närmare bestämt Rio de Janeiro. Med på resan var bland andra Anders Öfvergård, 55, Malin Gramer, 45, och Tobias ”Tobbe trollkarl” Blom, 47.

Annons

Gänget anlände till Rio de Janeiro i torsdags och är nu på väg hemåt. Men efter bara några timmar i staden, som då var tänkt som en välförtjänt semester, fick Jessica Andersson erfara hur det är att bli rånad.

Som tur var stal inte tjuvarna något annat än hennes telefon.

– Jag blev jättechockad och jätteskärrad och fick panikångest när det hände. Men sedan börjar man tänka på vad som kunde ha hänt. Det är ju en telefon ändå. Man är glad att man har livet i behåll, att man inte blev skadad, säger Jessica Andersson till Ttela.

Så mår Jessica Andersson nu – efter rånet

Händelsen ledde till att Jessica tvingades spärra alla kort och sitt mobilabonnemang. Dessutom mår hon bättre nu när chocken har lagt sig.

– Det var jävligt traumatiskt. De kunde haft kniv, pistol eller vad som helst liksom. Jag var väldigt skärrad i går kväll, men i dag känns det lite bättre, säger hon till tidningen.

Hänt har sökt Jessica Andersson för en kommentar.

FOTO: Rickard Nilsson/TT

Annons