TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jessica Almenäs tvingades söka vård efter Stefan Holms attack

13 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Jessica Almenäs till sjukhus
I premiären av nya lekprogrammet Vem kan slå Anja & Foppa går det hett till när Stefan Holm tappar humöret. Nu berättar programledaren Jessica Almenäs om att hon fick uppsöka sjukvård efter dramatiska händelsen i programmet.
Annons

I lördags var det premiär för lekprogrammet Vem kan slå Anja & Foppa på Kanal 5. I programmet utmanar svenska sportprofiler Anja Pärson och Peter Forsberg i olika grenar. I säsongspremiären är Sanna Kallur och Stefan Holm först ut. Programledare är Jessica Almenäs och Carina Berg.

Det är vitt skilda grenar som sportstjärnorna tävlar i, bland annat ska de såga av en stock, bära flyttlådor och köra monstertruck. I programmet visar det sig snart att deltagarna är riktiga vinnarskallar som gör allt för att vinna. Det blir extra tydligt när det är dags för deltagarna att utmana varandra i fotboll på en lutande plan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Stefan Holm blir märkbart upprörd under matchen. Vid ett tillfälle sparkar han ut bollen från planen och sparkar i irritation till räcket kring planen. Vid ett annat tillfälle börjar Stefan springa mot bollen innan domaren gett signal vilket gör honom arg.

– Han blåste ju! Vad är det för jävla regler? Varför blåser du inte då, om de står där? Herregud! säger han till domaren.

Annons

När matchen är slut har Anja och Foppa vunnit. Det gör Stefan Holm så upprörd att han sparkar iväg bollen som träffar programledaren Jessica Almenäs i magen. Med händerna för magen grinar hon illa av smärta.

– Det var inte lite hårt du sköt, säger hon och får sedan en kram av Stefan Holm som ber om ursäkt.

På sitt Instagram-konto skriver Jessica Almenäs mer om händelsen och berättar att hon fick uppsöka sjukvård efter händelsen.

Vad kul det var att se premiären av Vem kan slå Anja och Foppa igår! Jag var inte helt nöjd med Stefan Holm när han sköt en stenhård fotboll rätt i magen på mig (fick till och med uppsöka sjukvårdaren på inspelningsplats dagen efter), men vi blev sams (typ) när vi spelade in Superstars”, skriver Jessica Almenäs.

På Jessica Almenäs och Kanal 5:s Instagram får Stefan Holm hård kritik från tittarna.

Pinsamt av Stefan Holm. Borde ha fått en utvisning för hur han betedde sig. Man måste ju visa de små som tittar att man inte får vara med om man är väldigt otrevlig och skadar andra“, skriver en person på Jessica Almenäs Instagram-konto.

Vilken pajas Holm är……inte okej att vara en så dålig förlorare så att man sular iväg en fotboll allt vad man kan“, skriver en person på Kanal 5:s Instagram-konto.

Även på Stefan Holms eget Instagram-konto får han kritik.

Pinsamt Holm….. Tänk på att de är unga killar och tjejer som tittar…… Pinsamt…“, skriver en av hans följare.

FOTO: Kanal 5

Annons