Jessica Almenäs stoppas efter insjuknandet: ”Besviken”

Jessica Almenäs

Jessica Almenäs har tvingats fatta ett svårt beslut efter att ha drabbats av en förkylning.
I ett inlägg på sin blogg berättar tv-profilen om sorgen.
– Det här suger faktiskt så jävla mycket, skriver hon.
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstiden
Slå på ljud

Programledaren Jessica Almenäs, 43, har länge kämpat med utmattningssyndrom, något hon berättat en hel del om i både intervjuer och sina sociala kanaler-kanaler. När Hänt träffade henne i somras verkade det som att hon mådde bättre och var taggad på att börja jobba igen efter semestern.

Hösten har varit rejält hektisk för Jessicas del och när hon i oktober kom hem från en jobbresa på Cypern märkte hon av en förändring i sitt mående.

Märker att jag har tömt mina energidepåer eftersom jag har väldigt kort stubin och är noll stresstålig. Humöret är inte på topp kan man väl säga”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg och fortsatte:

Har också fått små slängar av paranoian jag led av när jag var i min utmattning, dvs att man tror att folk inte tycker om en och att alla vill en illa. Det är en riktigt obehaglig känsla för den är så verklig i huvudet även om den egentligen är helt grundlös.

Jessica Almenäs sorg efter beslutet

Nu är Jessica Almenäs återigen på resande fot, denna gång i Singapore. Under resan skulle programledaren ha genomfört ett lopp men nu berättar Jessica att hon inte mår bra och att insjuknandet har lett till att hon bestämt sig för att ställa in planerna.

”Hälen, nacken, förkylningen, dåliga förberedelser och en allmän trötthets/olust-känsla i kroppen har gjort att jag har tagit beslutet att inte springa loppet. Det vuxna beslutet”, skriver hon i ett nytt inlägg på sin blogg.

Jessica uttrycker sin sorg över att inte kunna genomföra loppet som var anledningen till att hon åkte till Singapore.

”Det här suger faktiskt så jävla mycket. Ursäkta språket men jag är både ledsen, besviken och lite bitter. Känns så trist att ha åkt till andra sidan jordklotet och inte kunna göra det jag kom hit för”, skriver Jessica Almenäs och fortsätter sedan:

”Landar säkert i att det här var ett bra och vettigt beslut. Kanske redan imorgon. Men just nu känns det riktigt surt”.

FOTO: Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT, PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN