Jessica Almenäs stoppas av sjukdomen

Jessica Almenäs är mystiskt sjuk

Idag skulle Jessica Almenäs ha fått komma hem från sin semester i Kapstaden. Men så blev det inte då tv-profilen blivit så pass sjuk att hon inte kan flyga.
”Har nu lärt mig en gång för alla: jinxa inte!”, skriver hon på Instagram.

Programledaren Jessica Almenäs, 43, har länge kämpat med utmattningssyndrom, något hon berättat en hel del om i både intervjuer och sina sociala kanaler-kanaler. När Hänt träffade henne i somras verkade det som att hon mådde bättre och var taggad på att börja jobba igen efter semestern.

Under hösten började hon jobba igen och har varit rejält hektisk för Jessicas del och när hon i oktober kom hem från en jobbresa på Cypern märkte hon av en förändring i sitt mående.

Märker att jag har tömt mina energidepåer eftersom jag har väldigt kort stubin och är noll stresstålig. Humöret är inte på topp kan man väl säga”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg och fortsatte:

”Har också fått små slängar av paranoian jag led av när jag var i min utmattning, dvs att man tror att folk inte tycker om en och att alla vill en illa. Det är en riktigt obehaglig känsla för den är så verklig i huvudet även om den egentligen är helt grundlös.”

Nu är Jessica på resande fot igen – denna gång i Kapstaden. På sin Instagram har hon postat flera härliga semesterbilder med glada texter:

”Proffs-hajkaren Almenäs! Livet har varit förjäkla fint idag. Det tackar vi för”, skrev hon häromdagen. 

Kan inte flyga hem

I ett annat inlägg visar hon bilder från en annan hajk.

Men allt har inte bara varit en dans på rosor under resan. Nu postar Jessica en story på Instagram där hon ligger sjuk i sängen – och därför inte kommer att få komma hem som planerat.

”Har nu lärt mig en gång för alla: jinxa inte! Livet var för jäkla snällt igår, idag ligger jag här med så kallad turistmage och feber. Skulle snart ha varit på ett flyg hem, men så blev det icke.. ”, skriver hon.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!