Artikeln innehåller reklamlänkar

Jessica Almenäs oro efter smärtsamma skadan: ”Hjälp mig”

Jessica Almenäs Breaking News

Jessica Almenäs vädjar till sina följare om hjälp efter att ha drabbats av en smärtsam skada. Nu väller tipsen in i kommentarsfältet.

Hösten 2015 blev Jessica Almenäs, 42, utbränd. Hon hyllades för att hon pratade om sin psykiska ohälsa, sjukskrevs från TV4, fann kärleken i handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 32, och sommaren 2017 fick hon sonen Sam, 1, med honom.

Numera jobbar Jessica på Kanal 5 och mår bättre, men i augusti började hon oroa sig för sin fysiska hälsa och skrev då i ett blogginlägg:

”Jag känner att något är fel i kroppen, men har en miljon olika symtom så det är svårt att ställa nån diagnos.”

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Den gången tog hon massvis med blodprover, men läkarna hittade inte vad som var fel. Nu har hon ännu en gång råkat ut för ett jobbigt hälsoproblem. Hon har mycket smärta, vilket oroar henne, men den här gången vet Jessica som tur är vad som är problemet. På Instagram vädjar hon därför till sina följare om hjälp i form av bra tips. Hon skriver:

”Kära ni, behöver er hjälp! Har fått en låsning i bröstryggen. Sitter i vänster skulderblad och fram på sidan av bröstkorgen. Gör ont att andas djupt och i princip alla rörelser smärtar.” 

Jessica fortsätter med att förklara:

”Jobbar hela veckan med Breaking News och kommer inte hinna till naprapat/kiropraktor. Snälla hjälp mig med övningar och tips på vad man kan göra själv för att bli av med skiten”

Följarnas tips till Jessica Almenäs

Och hennes följare låter inte vänta med att komma till undsättning. På bara en timme har över 30 personer kommit med tips på allt från Pronaxen och inflammationshämmande receptfri medicin till värmedynor, tennisbollar, yoga och foamrollers. Framför allt är det foamrollers och yogaövningar många föreslår. En person skriver:

”Kobran och rulla ryggen längs med en foamroller!”

En annan fyller i:

”Jag kör med en foamroller när det låst sig i bröstryggen. Kan vara värt att prova. Även riktig thaimassage brukar fungera bra. Hoppas det släpper, är grymt oskönt när det låser sig där”

En person kommer också med en lite extra kreativ lösning på problemet:

”Boka in kiropraktor som hjälper dig live i studion. Bra underhållning och fin reklam för kiropraktorn och så blir du av med smärtan. Win-win-win”

Så vem vet. Kanske får vi se Jessica få behandling live i kvällens Breaking News på Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs modiga avslöjande: ”Fruktansvärt obekväm”

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs ryter ifrån efter kritiken: ”Obehagligt”

FOTO: Cornelia Nordström/EXP/TT, Instagram

SENASTE NYTT!