LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Almenäs om verkliga relationen till Sofia Geite

19 jul, 2020 
Jessica Almenäs lever tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren och sina tre barn.
Sonen Jack har hon tillsammans med Johan Edlund, som numera är gift med TV4-profilen Sofia Geite.
Nu berättar Jessica om relationen till Johan och Sofia.
Annons
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstidenBrand logo
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstiden

Programledaren Jessica Almenäs, 43, gick in i väggen under hösten 2015. Hon sjukskrevs då från jobbet på TV4 och valde att prata öppet om sin psykiska ohälsa. Vägen tillbaka har varit lång och tuff, men Jessica är inte den som ger upp i första taget. På sin blogg har hon vid flera tillfällen skrivit om den långa resan tillbaka från utmattningssyndromen.

”Blir man nånsin helt ”frisk”? Nej, jag tror faktiskt inte det. Man blir aldrig mer sig lik i alla fall. En del av jaget är förlorat för alltid, på gott och ont”, skrev hon i ett blogginlägg 2017.

När Hänt träffade Jessica på Elle-galan tidigare i år var tonen allt mer munter och positiv.

– Jag mår bra, jag jobbar fullt och känner mig faktiskt just nu jättebra. Jag är på ett bra ställe i livet, sa hon vid tillfället.

Familjelivet med Patrik Fahlgren

När det kommer till kärlekslivet är Jessica Almenäs tillsammans med handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 35, sedan tre år tillbaka. Paret har sonen Sam ihop och Jessica har även barnen Jack och Dylan från tidigare relationer.

Annons

2018 flyttade familjen till den attraktiva Stockholmsförorten Bromma och det verkar som att de trivs bra där. I en intervju med Expressen har Jessica tidigare berättat att hon är osäker på ifall hon vill utöka familjen ytterligare i framtiden.

– Jag är fortfarande lite ambivalent i frågan, men så är jag också så pass gammal nu att det inte är säkert att jag ens kan få fler barn, sa hon till tidningen förra våren.

Jessica Almenäs om Johan Edlund

Sonen Jack har Jessica tillsammans med den före detta pojkvännen Johan Edlund, 49. Johan är sedan två år tillbaka gift med TV4-profilen Sofia Geite, 38, som han har två barn med. I en intervju med Hänt plus har Sofia tidigare berättat om relationen till Johans ex Jessica.

– Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vi. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter.

Det verkar som att stämningen mellan dem är god. I ett inlägg på Instagram berättar Jessica att hon, ex-pojkvännen och hans hustru Sofia Geite har träffats för att fira sonen Jacks födelsedag.

”Intressant kväll innehållande en grillbrand som fick släckas med slang, pusskalas mellan 3-åringar, en evigt spelande fiskedamm och en utklassningsseger i MIG av tjejlaget”, skriver hon.

I kommentarsfältet hyllas familjen för att de kan samlas utan större svårigheter.

”Så underbart för barnen när man kan sköta ett förhållande som tagit slut som ni gör. Lyckos Jack och bra jobbat av er”, hälsar en person.

FOTO: Instagram, TT

Annons