LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Almenäs: "Min största motgång är att min relation sprack"

10 mar, 2015 
AvPearl Åkesson
Hennes åttaåriga relation med den norska ryttaren Tony André Hansen sprack för ett år sedan – nu berättar Jessica Almenäs om uppbrottet: "Ett misslyckande".
Annons

Förra året gick Jessica Almenäs, 39, och norske pojkvännen Tony André Hansen, 36, skilda vägar efter åtta år tillsammans.

– Min största motgång är väl att min relation sprack. Det var ganska jobbigt faktiskt, säger Jessica till Hänt Extra och fortsätter:

– Vi har ett barn så vi måste ju ha kontakt, men det är klart att det var ett misslyckande.

Jessica har sonen Dylan, 5, med exet i Norge, och sonen Jack, 9, med tidigare sambon Johan Edlund. I dag lever hon ensam. I höstas hade hon en passionerad romans med tidigare Idol-stjärnan Sebastian Karlsson, 30. Paret bröt upp under fredliga former och är i dag vänner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Relationen med Tony André Hansen gick i kras efter åtta år tillsammans.
Jessica Almenäs relation med Tony André Hansen gick i kras efter åtta år tillsammans. Foto: Fredrik Hessman

Jessica må haft motgångar i kärlekslivet, men varit desto mer framgångsrik i yrkeslivet. I ungdomsåren var hon en lovande basketstjärna.

Annons

– Det var det enda jag gjorde, spelade basket. Jag var nog sedd som en idrottstönt. Jag var inte någon cool tjej om man säger så. Jag var inte en av dem som stod i rökrutan, så idrottshallen är mitt starkaste minne, säger Jessica och fortsätter:

– Jag höll på tills jag var 20 och spelade i elitserien samt i juniorlandslaget men sen så ville jag prova något annat och testade på modellyrket. Allt gick bra för mig, konstaterar hon.

Sedan många år är hon verksam som programledare på TV4 där hon väckt tittarna med Nyhetsmorgon, varit värd för både Fotbollsgatan och Kristallen, svängt sina lurviga (nåja) i “Let’s Dance” och hittat riktiga guldkorn i She’s got the look – innan allt detta var hon själv modell och vann Fröken Sverige 1998.

Andra läser också:

Annons