Jessica Almenäs livsförändring med sambon Patrik Fahlgren

12 sep, 2019 
Jessica Almenäs livsförändring med maken Patrik Fahlgren
Nu har paret bestämt sig för att pröva på något nytt.
I ett blogginlägg avslöjar Jessica Almenäs hennes och pojkvännens nya beslut i vardagen.
– Patrik frågade i början av sommaren ifall vi skulle börja, skriver hon.
Annons
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstiden
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstiden

Ett par år har gått sedan programledaren Jessica Almenäs, 43, gick in i väggen. Utmattningssyndromen var påtagliga och utbrändheten var ett faktum. Därför sjukskrevs Jessica från sitt jobb på TV4 och i samma veva hyllades hon för sin öppenhet kring sin psykiska ohälsa.

Sedan dess har allt blivit bättre i programledarens liv. Hon hittade kärleken i handbollspelaren Patrik Fahlgren, 32, och förra sommaren fick hon sitt tredje barn Sam, 1, med honom. Hon har även synts i Kanal 5:s stora late show-program Breaking news med Jessica Almenäs och nu är hon aktuell med Vem kan slå Anja och Foppa på Kanal 5. I höst ska hon även, återigen, vara med i Superstars.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På hennes blogg delar hon med sig av vad som händer på den privata fronten. I ett inlägg skriver hon att hon och pojkvännen Patrik valt att börja styrketräna tillsammans.

”Ny hobby – styrketräning! Och tung sådan dessutom. Vem hade någonsin kunnat tro att jag skulle börja med det? Definitivt inte jag iallafall haha. Patrik frågade i början av sommaren om vi skulle börja styrketräna ihop och det lät kul tyckte jag”, skriver hon.

Annons

”Alltså det var pinsamt”

Hon fortsätter med att berätta vad för övningar paret kört och att hon i början tyckte att det var oerhört tufft.

”Jag var mycket skeptisk efter första passet och frågade om vi bara skulle träna ben varpå Patrik skrattade och sa att vi hade ju tränat hela kroppen. Speciellt frivändning tränar precis varenda muskel känns det som. Jag var så jävla svag första passet. Alltså det var pinsamt. Marginellt starkare än Sam enligt Patrik.”

Hon förklarar att hon innan inte vågat styrketräna då hon var rädd att bli ”för stor.”

”Okej, en annan grej som är lite pinsam. Har inte velat styrketräna tungt innan för jag bygger muskler ganska lätt (inbillar jag mig iallafall, haha) och kunde inte styrketräna när jag jobbade som modell för att jag då helt enkelt blev för stor för kläderna i provstorlek.”

Men trots hennes tankar om att kroppen inte skulle se ut som hon vill verkar hon ha släppt det för att prioritera hälsan.

Annons

”Väger dock för- och nackdelar och inser att när man är över 40 måste man jobba för att bygga muskelstyrka för hälsans skull. Dels går ju förbränningen ner med åldern och muskler gör att man förbränner mer och dels så är det en av de viktigaste komponenterna till ett långt liv.”

FOTO: TT

Annons