Artikeln innehåller reklamlänkar

Jessica Almenäs framtidsbesked om Breaking News: "Spännande"

Jessica Almenäs avslöjar framtiden.

I höstas tog Jessica Almenäs över som programledare för Breaking News efter Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Nu avslöjar Jessica Almenäs framtiden för programmet.

Filip Hammar, 43, och Fredrik Wikingsson, 45, har sedan 2011 programlett det direktsända tv-programmet Breaking news med Filip och Fredrik i Kanal 5. I oktober 2018 meddelade programmet att Jessica Almenäs, 43, tar över rollen som programledare.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Jessica Almenäs hade tidigare vikarierat som programledare för Breakig News. Men i samband med Filip och Fredriks säsongsavslutning i november tog hon definitivt över rollen som programledare.

Hon hade tidigare sagt att Breaking news är ett av hennes favoritprogram och kallat det för “Sveriges roligaste och mest oförutsägbara aktualitetsprogram“.

Jag älskar direktsänd tv där allt kan hända, och har längtat efter att få göra det sen jag gick över till Kanal 5. Det ska bli kul att få sätta min egen prägel på Filip och Fredriks briljanta programformat, och jag är stolt över att få förtroendet att ta över stafettpinnen i höst“, skrev Jessica Almenäs i höstas i ett pressmeddelande.

Jessica Almenäs leder Superstars

I ett blogginlägg berättar nu Jessica om framtiden för Breaking News. Hon avslöjar där att det blir ännu en säsong av programmet.

Och sen på tisdag är det dags att börja jobba igen. Det blir en ny säsong Breaking News och det ska bli skitkul. Dock har vi gjort ganska stora förändringar av programmet så det är inte säkert att ni kommer att känna igen er. Blir spännande att höra vad ni tycker!” skriver hon.

Det är ännu okänt om Jessica Almenäs blir den enda programledaren.

Jessica är samtidigt programledare för Superstars i Kanal 5 där idrottsstjärnor möts i fysiskt och psykiskt krävande grenar. Programmet är inspelat på Malta.

I årets upplaga tävlar den forna häcklöperskan Susanna Kallur, 37,  fotbolls-legendaren Glenn Hysén, 59, forne tennisvärldsettan i dubbel, Jonas Björkman, 46, flerfaldiga Europamästarinnan Anna Lindberg, 37, OS-guldvinnaren i stafett Anna Jönsson Haag, 32, och hennes make, OS-medaljören Emil Jönsson, 33, samt höjdhopparna Stefan Holm, 42, och Kajsa Bergqvist, 42.

LÄS MER: Jessica Almenäs tvingades söka vård efter Stefan Holms attack

LÄS MER: Jessica Almenäs chockbesked till deltagarna i Superstars

FOTO: Eero Hannukainen/IBL, Anna Tärnhuvud/IBL

SENASTE NYTT!