Jessica Almenäs avslöjar hemligheten bakom flytten

Jessica Almenäs valde Bromma – för äldsta sonens bästa.

Programledaren Jessica Almenäs, 41, drabbades av utmattningssyndrom 2015 och tog en lång paus från jobbet innan hon bytte från TV4 till Kanal 5.

Hon blev gravid och födde sonen Sam i somras som hon har tillsammans med sambon Patrik Fahlgren, 31, och nu har äntligen alla bitar fallit på plats. Paret köpte nyligen ett hus i anrika Bromma i västra Stockholm och snart går flyttlasset. Anledningen är att äldsta sonen behöver bo nära sin pappa i stan.

– Det var enklast för honom, det var för hans skull för att han lätt ska kunna ta sig till sin pappa på Kungsholmen, berättar hon för Hänt vid ett event nyligen.

Jessica och Patrik bor fortfarande kvar på Kungsholmen ännu men Jessica ser fram emot att börja det nya livet i myllan även om hon blir lite oroad när hon av Hänts reporter får höra att hon måste ta hand om trädgården.

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs efter kollapsen: Minnet är allvarligt skadat

LÄS OCKSÅ: Kenza ryter ifrån efter gravidryktet: ”Jag kanske inte kan?”

– Oj, jag får väl googla hur jag gör men det ska bli skönt med en stor walk in closet och så har vi en lagom stor trädgård men jag är inte så bra på trädgårdsarbete fortsätter hon.

Lägenheten de bor på nu, fem personer med sönerna  Dylan, 8, som hon har tillsammans med norska stjärnryttarenTony André Hansen, 38, och Jack, 10, med  sportjournalisten Johan Edlund, 44, börjar alltså bli för liten.  Men programledaren kommer sakna storstadspulsen.

– Ser fram emot grillkvällar och utelek och cykla till badstranden på sommaren och spela musik hur högt man vill. Och en miljon andra saker förstås. Men lite sorgligt är det allt att lämna älskade Kungsholmen, har hon tidigare berättar på sin blogg.

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!