LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Almenäs avslöjar hemligheten bakom flytten

19 nov, 2017 
AvLotta Gray
Jessica Almenäs valde Bromma – för äldsta sonens bästa.
Annons

Programledaren Jessica Almenäs, 41, drabbades av utmattningssyndrom 2015 och tog en lång paus från jobbet innan hon bytte från TV4 till Kanal 5.

Hon blev gravid och födde sonen Sam i somras som hon har tillsammans med sambon Patrik Fahlgren, 31, och nu har äntligen alla bitar fallit på plats. Paret köpte nyligen ett hus i anrika Bromma i västra Stockholm och snart går flyttlasset. Anledningen är att äldsta sonen behöver bo nära sin pappa i stan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var enklast för honom, det var för hans skull för att han lätt ska kunna ta sig till sin pappa på Kungsholmen, berättar hon för Hänt vid ett event nyligen.

Jessica och Patrik bor fortfarande kvar på Kungsholmen ännu men Jessica ser fram emot att börja det nya livet i myllan även om hon blir lite oroad när hon av Hänts reporter får höra att hon måste ta hand om trädgården.

– Oj, jag får väl googla hur jag gör men det ska bli skönt med en stor walk in closet och så har vi en lagom stor trädgård men jag är inte så bra på trädgårdsarbete fortsätter hon.

Annons

Lägenheten de bor på nu, fem personer med sönerna  Dylan, 8, som hon har tillsammans med norska stjärnryttarenTony André Hansen, 38, och Jack, 10, med  sportjournalisten Johan Edlund, 44, börjar alltså bli för liten.  Men programledaren kommer sakna storstadspulsen.

– Ser fram emot grillkvällar och utelek och cykla till badstranden på sommaren och spela musik hur högt man vill. Och en miljon andra saker förstås. Men lite sorgligt är det allt att lämna älskade Kungsholmen, har hon tidigare berättar på sin blogg.

Foto: IBL

 

Annons