LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jesper Parneviks bluff med lyxhuset – Mia i chock efter avslöjandet

16 jul, 2022 
Mia & Jesper Parnevik
Familjen Parnevik bodde länge i den enorma lyxvillan Casa Mia.
Men nu avslöjar Mia Jespers stora bluff när det kommer till villan.
– Luften går ur mig, säger hon.
Annons
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1Brand logo
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

Mia och Jesper Parnevik är ett av Sveriges kändaste par. Tillsammans har de barnen Penny, Peg, Phoenix och Phillippa och under fyra säsonger har man fått följa deras liv i realityserien Parnevik.

Där fick man följa familjens vardag i den gigantiska villan Casa Mia i Jupiter, Florida samtidigt som kända gäster också kom på besök.

Men det inte många vet är att Mia faktiskt köpte huset utan att Jesper visste om det. I Sommar i P1 berättar hon nu om det spontana köpet miljonköpet, Jespers reaktion och hur han sedan lurade henne totalt.

Mia Parnevik köpte lyxvillan utan Jespers vetskap

Det var när Mia fick ett samtal från en vän som sa att deras granne skulle sälja sitt hus som Mia slog till. I Mias sommarprat berättar hon om hela händelseförloppet.

– Jesper är i Los Angeles men jag släpper allt och åker dit. På uppfarten väntar en söt, äldre dam och det ligger på en igenvuxen tomt men med ett fantastiskt läge på stranden. Jag kan se det för mitt inre. Drömhuset. Här ska Casa Mia stå, berättar hon.

Annons

Mia började att handla snabbt. Direkt ringde hon dit både en arkitekt och byggare, och ett par snabba råd senare gav hon den snälla damen ett erbjudande och tomten var Mias.

– Efteråt försöker jag få tag på Jesper igen men hans telefon är inställd, och jag inser att han sitter på flyget till nästa tävling. Jag lämnar ett meddelande om vårt livs husaffär och tar ett glas champagne för att fira. Men på kvällen ringer Jesper med panik i rösten. "Har du köpt ett hus utan att jag har varit med? Hur tänkte du?!", berättar Mia.

Jesper pyser sedan ut sin stress i flera samtal i dagar efteråt, trots att Mia vet att han egentligen vill ha tomten.

Jesper Parneviks bluff med lyxhuset – Mia i chock efter avslöjandet

Mia får tillslut nog på hans negativitet och sätter upp en "till salu"-skylt på tomten med Jespers nummer på. Hon har dock inte några planer på att sälja, utan hoppas att grannarna ska se skylten och därmed få Jesper på andra tankar. Men så berättar plötsligt Jesper att han har sålt huset för ett mycket bra pris - något som gav Mia ren och skär panik.

Men det hon inte visste var att det var Jesper som hade köpt det.

– Luften går ur mig. Har han sålt drömtomten? Det tog mig några dagar med missmod innan Jesper avslöjade att det var han som hade lurat mig. Han hade synat min bluff och slog tillbaka med ett dubbelt prank, berättar Mia och fortsätter:

– Tomten var kvar och Jespers, enligt mig, obefogade ångest kunde läggas åt sidan. För de kommande åren spelade han bra, precis som jag sagt till honom utan att egentligen veta någonting.

FOTO: TT

Annons