ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jesper Parnevik om konflikten med pappa Bosse – nu berättar han

21 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Jesper Parnevik och Bosse Parnevik
Golfproffset Jesper Parnevik berättar nu om den okända konflikten med pappa Bosse Parnevik.
– Nej det här är idiotiskt, säger Jesper.
Annons
Därför firar inte Penny Parnevik jul med familjenBrand logo
Därför firar inte Penny Parnevik jul med familjen

År 2013 gick realityserien Parneviks av stapeln och under fyra säsonger fick svenska folket lära känna familjen. Med golfproffset Jesper Parnevik, 57, och frun Mia Parnevik, 54, i spetsen kunde tittarna följa parets och barnen Peg Parnevik, 27, Penny Parnevik Murray, 25, Philippa Parnevik, 23, och Phoenix Parnevik, 21, i deras vardag.

Jesper Parnevik om konflikten med pappa Bosse: ”Idiotiskt”

När pappa Jesper gästar Peg och Pennys podcast pratar de om Jespers karriärsval och att hans föräldrar, pappa Bosse Parnevik, 84, och mamma Gertie Parnevik, 82, inte alls tyckte att sonen skulle bli golfproffs.

– Min föräldrar ville absolut att jag inte skulle satsa på golfen för de ville att jag skulle hålla på med datorer och skriva böcker. När jag sa att jag ville bli proffs eller satsa så sa de ”nej det är det dummaste, det är ingen som klarar sig”, det kanske var 10, 20 stycken i världen som klarade sig, säger Jesper i podden och fortsätter:

– ”Nej det här är idiotiskt” och då ville jag visa dem att jag kan, det var då jag drog till USA.

Familjens vädjan till Jesper Parnevik: ”Åt helvete”

När döttrarna frågar pappa Jesper om vad han är mest stolt över svara han deras egna realityserie Parneviks, något som förvånar både Peg och Penny. Och trots att släkten var rädda att realityserien skulle förstöra familjs namn sa tackade ändå Jesper ”ja”.

Annons

– Jag var väldigt stolt över, men som ni kanske inte tänkte på lika mycket var faktiskt när vi gjorde tv-showen. Ja för det kunde ha gått helt åt helvete, alltså om en så kallad kändis ska göra reality så kan det bli så cheesy, trashy, dåligt. Och ni vet ju, hela släkten var livrädda ”Parneviks namnet har varit okej i alla år”, berättar Jesper.

– Jag var väldigt nervös, men jag är väldigt stolt över hur vi alla var och att vi kunde vara så himla naturliga för det kan också bli väldigt stelt. Så det är faktiskt en av dem grejerna jag är mest stolt över. Ni vet ju, jag hatar reality och trash tv.

Även om realityserier kanske inte är någon storfavorit hos Jesper erkänner han ändå i podden att familjens egna serie var bra som lockade tittare i alla möjliga åldrar.

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT, Fredrik Sandberg/TT

Annons