Jesper Parnevik hälsade på fans när snoppen hängde ut: "Jag skrattade så jag grät"

Jesper Parnevik hälsade på fans när snoppen hängde ut: "Jag skrattade så jag grät"

Jesper och Mia Parnevik har blivit snudd på folkkära efter sitt medverkande i "Parneviks" på TV3. Nu avslöjar Jesper hemligheten bakom ett lyckat äktenskap: "Mycket sex", säger han till Aftonbladet Klick.

USA har redan familjen Kardashian som visar upp hela sitt privatliv i “Keeping up with the Kardashians” och nu har Sverige fått en egen familj att följa i rutan. På måndagskvällar kan vi se det gamla golfproffset Jesper Parneviks, 50, och hans familjs äventyr i nya realityserien “Parneviks”.

Jesper och Mia Parnevik, 46, har varit par i 30 år och Jesper avslöjar en av hemligheterna bakom det lyckliga äktenskapet.

– Mycket sex. Och så är det bra att ha svackor ibland, för då känns allt mycket roligare när man inte har det, säger Jesper till Aftonbladet Klick.

org-20150213-2f09f430.jpg

Tv-programmet “Parneviks” sänds på måndagar i TV3. Foto: TV3

Att paret har ett så aktivt sexliv kan få konsekvenser när släktingarna, så som när Jespers föräldrar Gertie, 74, och imitatören Bo Parnevik, 77, kommer på besök.

– Mia är sexfixerad så hon måste gömma undan bondage-grejerna när släkten kommer. På riktigt.

Däremot kan Mia ibland skämmas för sin make även om hon ändå kan förmå sig att skratta åt honom.

– Vi satt på en restaurang en gång när det kom förbi några fans och ville säga hej. Så fort han ställde sig upp skrek vår dotter: “Pappa pappa, snoppen hänger ut!”. Då hängde hela skrevet ut genom byxbenet på shortsen. Jag skrattade så jag grät, säger Mia till tidningen.

Andra läser också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

15 paniksituationer som bara du som närmar dig 30 förstår

20 solbrännor som framkallar fantomsmärtor

FRÅN FÖRSTASIDAN