Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Jesper Parneviks ord om Filip Kaspersen Lamprecht

10 jun, 2019 
Jesper Parnevik om Peg och Filips relation
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har varit ett par i flera års tid. Nu berättar systern Penny Parnevik vad deras pappa Jesper Parnevik egentligen tycker om sin svärson.
Annons

Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Artisten och reality-profilen Peg Parnevik, 23, är tillsammans med Filip Kaspersen Lamprecht, 21, sedan flera år tillbaka. Att förhållandet inte alltid varit en dans på rosor är något som Peg har varit väldigt öppen med, bland annat i podcasten Pillowtalk, som hon gör tillsammans med lillasyster Penny Parnevik, 22.

– Vi har väl gjort slut, jag skulle säga över 10 gånger säkert, sa Peg i ett tidigare avsnitt av podden.

Tilliten har varit något som sätter käppar i hjulen för Peg Parneviks kärleksrelation med Filip Kaspersen Lamprecht.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag litar på Filip till 100 procent, men det är mina egna hjärnspöken som säger att jag inte ska lita på honom och att han kommer att vara otrogen mot mig, sa hon i Pillowtalk tidigare i år.

I mars la Filip Kaspersen Lamprecht en kärlekshyllning till sin flickvän på Instagram. Intill en bild på henne skrev han:

Annons

”Jag är hennes och hon är min”.

”Älskling”, svarade Peg Parnevik i en kommentar.

Jesper Parneviks ord om Filip Kaspersen Lamprecht

I ett nytt avsnitt av podcasten Pillowtalk pratar systrarna om deras pappa Jesper Parnevik, 54, som är en professionell golfspelare. Det framkommer bland annat att Jesper inte tyckte om dottern Philippa Parneviks, 19, senaste pojkvän Harrison Chandon speciellt mycket.

– Pappa har ju sagt att han inte riktigt gillar honom. Inte att han inte gillar honom, han bara tyckte att han inte var rätt för Philippa.

Penny Parnevik fortsätter med att berätta att hon litar på sin pappas åsikt och avslöjar samtidigt vad Jesper Parnevik tycker om Pegs pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.

Annons