TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jesper Börjessons fräcka pik till Steffo i Nyhetsmorgon

27 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Jesper Börjessons fräcka pik till Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon
När Soraya Lavasani och Jesper Börjesson får prova ostron av olika slag i Nyhetsmorgon i TV4 kan inte Jesper låta bli att ge en pik till kollegan Steffo Törnquist.
Annons

I Nyhetsmorgon på TV4 dyker kocken Frida Ronge upp för att bjuda Jesper Börjesson, 47, och Soraya Lavasani, 36, på ostron.

Många undviker att äta ostron just för att de främst förknippas med att ätas råa. Men Frida Ronge visar flera nya sätt att äta delikatesserna, till programledarnas stora förtjusning. Det bjuds på friterade ostron, pocherade och ugnsgratinerade med vitlök och smör.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Programledaren Jesper Börjesson är en av dem som är skeptisk till att äta råa ostron.

– Vi kan säga så här: jag älskar ostron. Men sist jag åt det så blev jag dålig. Sedan dess har jag hållit mig borta från de råa, helt enkelt, säger Jesper Börjesson.

Däremot tackar han ja till friterade ostron med pankomjöl, citron och japansk majonäs.

– Jösses, så gott! säger han.

Jesper Börjesson och Soraya Lavasani får också smaka de ugnsgratinerade ostronen, något som de tycker är fantastiskt gott.

Jesper passar då på att skicka en pik till programledarkollegan Steffo Törnquist, 62, som inte är med och smakar ostronen.

Annons

– Jag är ganska övertygad om att Steffo skulle vara ganska avundsjuk, eller är ganska avundsjuk, säger Jesper Börjesson.

Även Mouna Esmaeilzadeh, läkare och hjärnforskare, dyker upp i studion och får prova att äta ostron för första gången i sitt liv.

– Det här kan man verkligen se framför sig att, i rätt sällskap, så måste det här vara hur sexigt som helst, säger Mouna Esmaeilzadeh.

Kommentaren får både Jesper Börjesson och Soraya Lavasani att brista ut i skratt.

– Det var en hyfsad pik mot oss då helt enkelt. Men det är kul att ha dig här ändå, skrattar Jesper Börjesson.

FOTO: IBL, TV4

Annons