TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jesper Börjessons återförening med Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon

12 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Jesper Börjesson och Soraya Lavasani är tillbaka i Nyhetsmorgon efter semestern.
De ordinarie programledarna för TV4:s Nyhetsmorgon börjar komma tillbaka från semesterfirande. Idag dyker mångas favoritpar Soraya Lavasani och Jesper Börjesson upp i rutan igen – till tittarnas stora glädje.
Annons
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

Semestertiden börjar gå mot sitt slut och för de flesta är det dags för jobbvardag igen. I Nyhetsmorgon på TV4 har det i sommar synts några nya ansikten då många av de ordinarie programledarna haft ledigt.

I juni försvann tittar-favoriterna Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, från Nyhetsmorgons studio för att avnjuta en välförtjänt semester. Innan de gick på ledighet skrev Jesper ett inlägg på Instagram där han berättade om de varma känslorna för både Nyhetsmorgon och sin kollega.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi har stått bredvid varandra nu i stort sett varje mån, tis och ons i Nyhetsmorgon sedan i höstas. Hoppas att ni gillar att hänga med Soraya Lavasani och mig på morgnarna. Vi gillar nämligen att jobba för er.”

”Åh. Blir lite sentimental trots att jag längtar efter semester”, skrev Soraya i en kommentar inför deras sista sändning tillsammans.

Men idag är programledarparet Soraya Lavasani och Jesper Börjesson tillbaka i morgonsoffan på TV4.

Annons

Redan i lördags skrev Jesper Börjesson ett inlägg på Instagram där han berättade om känslorna inför jobbstarten.

”Kramar ur det sista av denna fantastiska semester. Så glad och tacksam för häng med alla fina människor och underbara upplevelser. På måndag är det dags för Nyhetsmorgon med Soraya Lavasani igen. Ska bli kul. Hoppas vi ses i rutan”, skrev Jesper Börjesson då.

Tittarna jublar över återkomsten i Nyhetsmorgon

I en kommentar till Jesper Börjessons inlägg har Soraya Lavasani svarat: ”Längtar”.

På Facebook har Nyhetsmorgon idag lagt upp ett inlägg om måndagens sändning.

”Soraya och Jesper är tillbaks från sin semester och står redo i studion!”, lyder texten till en bild på programledarna. Och reaktionerna låter inte vänta på sig. Många delar med sig av glädjen över att se sina favoriter tillbaka i rutan.

Välkomna tillbaka! Två pigga och glada programledare. Ni har också erfarenhet vilket gör att ni kan hantera olika situationer. Ingen synlig konkurrens mellan er. Lycka till med dagen!”, skriver en tv-tittare.

Äntligen är ni tillbaka”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons