TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jesper Börjessons miss i Nyhetsmorgon: "Hoppas det löser sig"

25 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Jesper Börjesson råkade knöla ihop sitt manuskort innan sändning i morgonens Nyhetsmorgon.
Jesper Börjesson fick en jobbig start på tisdagsmorgonen. Han råkade knöla ihop och slänga manuset till dagens program.
Annons

Nyhetsmorgons programledare Jesper Börjesson, 46, vaknade på fel sida imorse. I ett klipp på Instagram visar programledaren att en manussida blivit hopknölad och slängd innan sändningen börjat.

God morgon. Ibland talar inte hjärnan och övriga kroppen samma språk när klockan är 05.45. Hoppas det går bra ändå i Nyhetsmorgon“, skriver Jesper Börjesson på Instagram till ett videoklipp där han försöker släta ut den hopknölade manussidan genom att dra den mot en bordskant.

– Jaha, här han man slängt manus redan trots att klockan bara är lite i sex. Jag får väl göra så här så får jag hoppas att det löser sig, säger Jesper Börjesson i klippet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jesper Börjesson är en av Nyhetsmorgons mest populära programledare och tittarna är övertygade om att han klarar sig utan manus.

Så duktig som du är så går det säkerligen toppen även utan manus“, skriver ett av Jesper Börjessons fans.

Älskar hur han utan reflektion använder sig som av en självklar metod för hur man rätar ut ett papper“, konstaterar en annan.

Annons

Nåväl, han har inte slängt iväg någon trisslott, än!” skriver en tredje, och syftar på Jesper Börjessons fatala miss för tre år sedan under ett trisskrap i Nyhetsmorgon.

Jesper Börjesson har varit programledare för Nyhetsmorgon sedan 2006. Han kom tillbaka till morgonstudion på TV4 i augusti sin semester och programledaren var saknad av tittarna och många blev glada när han kom tillbaka i rutan.

Den 14 september meddelade Jesper Börjesson att han kommer att försvinna från Nyhetsmorgon på lördagarna.

I ett videoklipp på Instagram berättade han om beslutet.

– Dags för nytt Nyhetsmorgon lördag. Lite speciellt för mig dock för det blir min sista lördag på ett tag. Jag kommer synas på vardagarna i fortsättningen och det ska bli jättekul. Jag hoppas ni tittar då, sa Jesper Börjesson i klippet.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL, Instagram

Annons