Jesper Börjessons kärleksfulla drag mot Soraya Lavasani

Jesper Börjesson och Soraya

Det var 2 veckor sedan TV4-tittarna fick se radarparet Jesper Börjesson och Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon för sista gången.
Nu skickar de forna kollegorna kärleksfulla hälsningar till varandra i sociala medier.
Allt om Jesper Börjesson
Slå på ljud

Efter 25 år på TV4 avslöjade Jesper Börjesson, 49, tidigare i januari att han bestämt sig för att avsluta sin karriär som journalist. Beskedet kom som en chock för både tittare och kollegor, speciellt Soraya Lavasani, 37, som varit Jespers parhäst i Nyhetsmorgon i flera år. Det blev rejält känslosamt i studion när Soraya och Jesper syntes i rutan tillsammans för allra sista gången.

Ett par veckor efter avslöjandet presenterade TV4 personen som kommer att ersätta Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon. Numera får vi se Soraya och Martin Järborg, 40, i morgonshowen varje måndag till onsdag. Det verkar som att TV4-tittarna är nöjda med ersättaren.

”Bästa ersättaren! Heja Soraya & Martin”, skrev en person i en kommentar efter duons första Nyhetsmorgon-sändning ihop.

Jesper Börjessons nya besked efter Nyhetsmorgon

Jesper Börjesson har valt att byta karriär helt och numera jobbar han på ett teknikkonsultföretag. Efter någon veckas ledighet var det i måndags dags för honom att komma igång på den nya arbetsplatsen, vilket han avslöjade i ett inlägg på Instagram.

”Första dagen på Rejlers”, skrev han intill en bild från det nya kontoret.

Dagen därpå kom ännu en uppdatering från Jespers nya jobb.

”Snart PowerPoint debut. Stor stund”, skrev han då.

Kärleksfulla hälsningen till Soraya Lavasani

Trots att Jesper nu verkar ha kommit igång med de nya arbetsuppgifterna råder det ingen tvekan om att han saknar de gamla kollegorna på Nyhetsmorgon. I kommentarsfälten till inlägg som TV4-profilerna lägger upp hittar man inte sällan Jesper Börjessons namn.

Inför onsdagens sändning av Nyhetsmorgon la Soraya Lavasani upp en bild på Instagram tillsammans med sin nya parhäst Martin Järborg. Nu väljer Jesper att skicka en kärleksfull hälsning till TV4-vännen i kommentarsfältet.

”God morgon kompis”, skriver Jesper, följt av en emoji som föreställer en röd ros.

Soraya Lavasani har besvarat Jespers kommentar med en emoji med hjärtformade ögon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!