TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jesper Börjesson om relationen med hustrun Victoria

22 feb, 2020 
Victoria och Jesper Börjesson
Jesper och Victoria Börjesson har varit äkta makar i 15 år.
Nu berättar den tidigare Nyhetsmorgon-profilen om kärlekslyckan med hustrun.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

I början av året avslöjade Jesper Börjesson, 49, att han bestämt sig för att sluta på TV4 efter 25 år på kanalen. Under denna tid blev han en av Sveriges mest folkkära programledare och tillsammans med parhästen Soraya Lavasani, 37, har tittarna fått se honom i Nyhetsmorgon varje måndag till onsdag.

I en intervju med Aftonbladet berättade Jesper som sina känslor efter att han gjort sin sista sändning.

– Det finns egentligen inte ord att beskriva det. Man är helt emotionellt urvriden. Jag har väldigt lätt att börja gråta så jag fick kämpa för att inte göra det, sa han till tidningen då.

Jesper Börjessons första ord om nya jobbet

Jesper har nu fått en ersättare och TV4-tittarna får numera se Soraya tillsammans med Martin Järborg, 40, i Nyhetsmorgon.

Även Jesper Börjesson verkat ha kommit tillrätta i sin nya roll. Sedan en vecka tillbaka jobbar han på ett teknikkonsultföretag. På Instagram delade han med sig av en bild från sin första dag på kontoret.

Annons

”Första dagen på Rejlers”, skrev han till bilden.

Kärleken till hustrun Victoria Börjesson

När det kommer till privatlivet är Jesper gift med Victoria Börjesson sedan 2005. Tillsammans har de två söner. Makarna träffades för nästan 20 år sedan när Victoria jobbade extra i TV4:s reception.

Den tidigare Nyhetsmorgon-profilen är annars ganska förtegen om sitt privatliv och senast han delade med sig av en bild tillsammans med hustrun på Instagram var i maj 2019.

Nu väljer Jesper att göra något ovanligt – han har nämligen återigen lagt upp en bild på sig själv och Victoria Börjesson. I bildtexten hyllar han sin hustru.

”Tack för att du finns i mitt liv Victoria”, skriver han, följt av en rött hjärtemoji.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons