LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jesper Börjesson erkänner missen i Nyhetsmorgon: ”Pinsamt”

07 aug, 2019 
Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon på TV4
Jesper Börjesson har under sina år på TV4 intervjuat många människor, kända profiler och kungligheter. I podcasten Värvet berättar Jesper om de värsta misstagen han begått i Nyhetsmorgon.
Annons
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

TV4-profilen Jesper Börjesson, 48, är ett känt ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna. Han är uppskattad av många och har jobbat på kanalen sedan 1996. Jesper syns ofta i rutan tillsamman med parhästen Soraya Lavasani, 37, men de har båda varit borta från programmet i flera veckor nu.

Det var i juli som Jesper Börjesson berättade för sina följare att han och Soraya inte kommer att jobba ihop på ett tag eftersom de båda ska på semester. Strax därefter gav TV4 ett besked om när duon ska återförenas igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”De är tillbaka i rutan som par den 12 augusti”, skrev kanalen i ett mejl till Hänt.

Jesper Börjesson erkänner namnmissen i Nyhetsmorgon

Trots att Jesper Börjesson är en av Sveriges mest omtyckta och folkkära tv-profiler är han ganska förtegen om sitt privatliv. I podcasten Värvet med Kristoffer Triumf berättar Jesper nu om sina känslor inför jobbet på TV4 och får bland annat en fråga om hur ofta någonting går fel i direktsändning.

Annons

– Det är väl nåt varje vecka. Det kan ju vara sånt man inte kan styra över själv men sen ibland kan det va att ”fan nu glömde jag att ställa den här frågan” till exempel.

Jesper Börjesson berättar vidare att det framför allt är svårt under intervjuer med politiker. Då kan han få kritik från tittarna i efterhand ifall han missar att hälsa gästen välkommen eller tacka vid slutet av inslaget.

– Det tycker jag är bra att vår publik ligger på, det är klart jag ska säga ”tack för att du kom, välkommen tillbaka”, säger han och fortsätter sedan:

– Det är ingen stor grej så, men jag kan bli irriterad på mig själv när jag av olika anledningar då missar såna saker.

Kristoffer Triumf frågar sedan vilka missar som grämer Jesper Börjesson mest, varpå TV4-profilen svarar:

– Jag är dålig på namn, jag har ibland sagt fel namn till folk och det kan vara jävligt pinsamt och det kan uppfattas som nonchalant ibland och det tycker jag inte om.

FOTO: Johanna Norin / TT, TV4

Annons