Jesper Blomqvists nya avslöjande om kärleken

Jesper Blomqvist

Under Jesper Blomqvists medverkan i Let's dance 2017 haglade kärleksinviter.
Strax efter programmets slut berättade han att det fanns någon som hade stulit hans hjärta.
Men hur ser egentligen fotbollslegendarens kärleksliv ut idag? Vi har koll!

Fotbollslegendaren Jesper Blomqvist, 46, är just nu aktuell i Kanal5:s Superstars, där han och några andra av Sveriges största idrottstjärnor genom tiderna träffas för att göra upp om titeln Superstar. Jesper har vunnit mycket i sin karriär, förutom alla matcher på fotbollsplanen, har han även kammat hem vinster i tv-programmen Mästarnas mästare och Let’s dance.

Det var 2017 som Jesper snörade på sig dansskorna och tillsammans med proffdansaren Malin Watson, vann hela säsongen. Men att programmet förändrade något i hans liv vill han inte minnas. Istället berättar Jesper att det idag är få som minns hans medverkan.

– Egentligen inte. Jag kanske blev lite lite bättre på att dansa. När man är med där så blir det ju väldigt stort där och då men det går över ganska snabbt och så fort säsong nummer två börjar rulla så har på riktigt 95% av alla glömt bort att man ens varit med. Jag vann ju, men det var ändå knappt att folk kom ihåg att jag hade varit med och ännu mindre att jag har vunnit, säger han till Hänt.

Inviterna under Let’s dance

Under programmets gång regnade det in kärleksinviterna och Jespers kärleksliv blev ett hett ämne under säsongen. Något som Malin inte ansåg var helt bra, hon menade nämligen att Jesper behövde lägga sitt fokus på dansen istället för tjejerna. När han tänker tillbaka på tiden då förfrågningarna strömmade in, menar han att han kanske borde tagit mer vara på tiden.

– Ja, det var det väl då. Men då var jag hårt hållen så då fick jag ju inte. Jag skulle passat på då, säger han och skrattar.

Efter programmet slut berättade Jesper för Hänt på Kristallengalan 2017 att det fanns någon som stulit hans hjärta.

– Ja, men någonting har jag träffat i alla fall. Vi får se vad som händer. Det är nytt, sa Jesper han då.

Jesper Blomqvists kärleksliv idag

Men nu några år senare visar det sig att romansen inte höll. När Hänt pratar med Jesper förklarar han att situationen idag ser annorlunda ut.

– Jag har väl säkert hunnit med att dejta men det var väldigt länge sen så det är preskriberat, säger han.

Idag lever Jesper Blomqvist som singel, vilket är något som han i nuläget trivs bra med. Men att finna kärleken igen är inget som han har gett upp.

– Kärlekslivet är…nej men just nu är det väldigt lugnt. Jag har liksom trivts bra med livet som det är just nu, sen hoppas jag självklart att jag ska träffa någon snart som jag kan dela livet med. Men just nu är det inte så, jag har hittat en väldigt bra balans mellan jobb och ha sonen och så. Så det är väldigt harmoniskt just nu.

FOTO: TT