Jesper Blomqvist svarar på dejtingryktet: ”Nu är det harmoni”

Jesper Blomqvist svarar på dejtingryktet: ”Nu är det harmoni”

Jesper Blomqvist vann "Let's Dance" i våras - ett knappt år efter sin skilsmässa. Nu svarar han på om han börjat dejta igen.

Den före detta fotbollsspelaren Jesper Blomqvist gjorde stor succé när han tog hem segern i “Let’s Dance” i våras tillsammans med danspartnern Malin Watson.

Jesper hade skilt sig från ex-frun Pauline Holst knappt ett år tidigare. Under “Let’s Dance” spekulerades det vilt kring huruvida han börjat dejta igen – och kring vem han i så fall träffade.

Nu svarar Jesper Blomqvist på hur hans kärleksliv ser ut just nu.

– Nu är det helt lugnt. Inget dejtande alls, bara julefrid, säger Jesper Blomqvist till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Sönernas dejtingkrav på Angelina – vill ha stjärnan som ny styvpappa

Jesper Blomqvist och ex-frun Pauline Holst var gifta i tre år och har sonen Caspar, 5, tillsammans. Jesper säger till Hänt att han nu trivs väldigt bra som singel, även om han är öppen för att träffa någon i framtiden.

– Jag letar inte aktivt, det kan man inte säga. Just nu är det harmoni och allt flyter på. Men det är klart jag gärna träffa någon i framtiden. Det är inga konstigheter. Så det här väl något mellanting. Just nu trivs jag ganska bra, men det är klart att jag gärna vill träffa någon i slutändan, säger Jesper Blomqvist.

Jesper Blomqvist ser just nu fram emot att fira jul i Stockholm. Sedan blir det en resa till familjens stuga i Hemavan med hans föräldrar, hans brors familj och sonen Caspar, för att åka skidor och njuta av snön.

LÄS OCKSÅ: Kärleksavslöjandet efter Temptation Island-parets uppbrott

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN