Artikeln innehåller reklamlänkar

Jesper Bengtssons ursäkt efter orden i Paradise hotel: ”Ångrar”

Camilla SKalleberg och Jesper Bengtsson i Paradise hotel

Jesper Bengtsson har fått motta kritik efter händelsen med Camilla Skalleberg i Paradise hotel.
Nu ber han om ursäkt för sitt beteende.
– Det ser jävligt fel ut, säger han.
Slå på ljud

Årets följetång i Paradise hotel på TV3 har blivit relationen mellan deltagarna Camilla Skalleberg, 21 och Marcelo Peña, 28. Redan första veckan fick Camilla upp ögonen för Marcelo men hennes känslor har inte alltid varit besvarade. Detta har lett till flera bråk mellan dem, och i gårdagens avsnitt fick tittarna se hur Marcelo avvisade henne, något som ledde till att Camilla istället ville sova med deltagaren Paulo Junior Chambel, 26. Det fick Jesper Bengtsson, 24, som spelar på samma sida som Marcelo, att se rött. 

– Är du helt dum? Sa han till henne i programmet. 

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Efter påtryckningar valde Camilla att trots allt inte sova med Paulo. 

– Jag vet faktiskt inte överhuvudtaget varför Jesper inte vill att jag ska sova med Paulo. Jag tycker absolut att Jesper går över gränsen, sa Camilla Skalleberg. 

Hon fick då stöd från Jennifer Karlsson, 30.

– Jag tycker inte att man ska begränsa någon på det sättet som Jesper gjorde med Camilla, när han säger att hon inte får sova med Paulo. Jag tycker inte killar ska få bestämma över tjejer, man ska få gör vad man vill. 

TV3-tittarnas kritik efter händelsen i Paradise hotel

Även på Paradise hotels Instagram-konto har Jesper Bengtsson fått motta en hel del kritik efter händelsen. 

”Hela avsnittet igår var vidrigt, allt jag såg var två pojkar som både utnyttjade och manipulerade en tjej”, skriver en följare.

”Jesper är respektlös”, skriver en annan.

Nu väljer Jesper att svara på kritiken och förklarar sin sida av händelsen på sin Instagram story. Han förstår att det blev en jobbig situation för Camilla.

– Det ser jävligt fel ut, jag höjer rösten, jag står väldigt nära, jag förstår att det kan kännas lite obehagligt. Det var mycket alkohol inblandat i bilden. Jag kan säga att det här är en av de saker jag ångrar lite grand för det ser fel ut. Men mitt budskap i det här var inte att Camilla inte skulle sova och mysa med Paulo utan det var för att jag visste att oavsett om Camilla vill sova med Paulo för att hon tyckte han var söt så visste jag att Paulo syfte snarare var att de skulle få över Camilla på deras sida, säger han.

Jesper Bengtssons ursäkt till Camilla Skalleberg

Jesper Bengtsson berättar också att redan första veckan så kom Camilla till honom och Marcelo för att be dem att hjälpa henne i spelet. En sekvens som inte kom med i själva programmet. Jesper säger att det var hans syfte att hjälpa Camilla, men att det hela blev fel.

– Jag sa åt henne vad hon skulle göra och var bestämd. Det var första gången hon inte höll med och jag ber om ursäkt Camilla om du tog illa upp. Min mening var inte att göra dig ledsen, säger Jesper Bengtsson.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3, TT/Jerker Ivarsson.

SENASTE NYTT!