Jesper Bengtssons ord om skönhetsingreppen

Jesper Bengtsson

Jesper Bengtsson har under de senaste åren synts i flera dokusåpor.
Nu avslöjar han för Hänt att han genomgått ett skönhetsingrepp.
– Folk får kalla mig vad de vill men jag trivs bäst i det, säger han.

Jesper Bengtsson har medverkat i Paradise hotel två gånger och båda säsongerna tog han sig hela vägen till finalveckan. Den första säsongen vann han till och med men efter att Hannah ”HK” Klostermann plötsligt kastade kulan i den klassiska kulceremonin så gick Jesper tomhänt hem från vinsten.

Jespers beslut inför sommaren

Tidigare har Jesper arbetat som personlig tränare och hälsa är ett ämne som han brinner för. På Jespers sociala medier delar han ofta med sig av uppdateringar från gymmet. På senaste tiden har Jesper själv anlitat en personlig tränare, nämligen den tidigare Love island-vinnaren Jacob Olsson.

– Jag är väl i relativt bra form nu men jag vill komma i toppform igen, säger Jesper till Hänt.

– Jag är utbildad PT, kostrådgivare och idrottsmassör men PT är ett sånt yrke som är väldigt brett. Det finns de som är väldigt duktiga, de som är okej och de som suger. Jag ser själv att jag har bra kunskaper i det hela men har varit lite lat på senaste. Så då har jag valt att ta till hjälp av Jacob.

Orden om okända skönhetsingreppet

Det är inte bara träning som Jesper använder sig av för att hålla sitt utseende i den form det har idag. För Hänt avslöjar nu Jesper att han även har gjort ett skönhetsingrepp.

– Jag har testat botox, det har jag gjort. Jag gör det mest för att jag trivs i det bäst själv, säger han.

Jesper förklarar att det var när han gjorde sin tv-debut för tre år sedan som han kände att det var dags att testa ingreppet.

– När jag var med i Temptation island så tyckte jag att när jag pratade så använde jag extremt mycket ansiktsuttryck. Vilket inte är något fel, vissa gillar det men jag tyckte inte om att min panna liksom skrynklade ihop sig. Så folk får kalla mig vad de vill men jag trivs bäst i det.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Även om Jesper stött på fördomar gällande sitt beslut menar han att orden inte är något han tänker ta åt sig av.

– Man ska inte lyssna så mycket på vad alla grabbarna i gänget säger. Jag har fortfarande polare som säger “Jeppe, ska du inte gå och göra lite botox igen”. Jag menar jag gör ju det för att jag mår bra av det, sen så om de inte vill göra det, så behöver de inte göra det.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Patricia Recourt/Viafree