Jesper Bengtssons markering mot Marcelo Peña efter sveket

Jesper Bengtsson och Marcelo Pena

Marcelo Peña lovade Jesper Bengtsson hälften av pengarna efter vinsten i Paradise hotel.
Men inga pengar har det blivit och nu markerar Jesper starkt mot den tidigare bästa vännen med ett oväntat tilltag.
Slå på ljud

Jesper Bengtsson och Marcelo Peña var redan bästa vänner när de tillsammans klev in i Paradise hotel 2018. I programmet, som går ut på att skapa relationer och hålla sig kvar i spelet ända fram till slutet, tog de sig tillsammans hela vägen till finalveckan. När det var dags för den stora finalen slutade det med vinst för Marcelo, som stod i par med Erica Lindberg.

”Lovade utav hela mitt hjärta”

I den klassiska kulceremonin chockade Marcelo både tittare och deltagare när han kastade kulan i backen på 500 000 kronor. Detta innebar att han plockade hem hela den totala vinstsumman ensam medan Erica samt de andra deltagarna gick tomhänta hem. Jesper Bengtsson var däremot glad eftersom Marcelo lovade att dela summan med sin bästa vän.

– Det här är den bästa dagen i hela mitt liv, utbröt Jesper i programmet när Marcelo kastat kulan.

– Jag lovade utav hela mitt hjärta att jag kommer att dela pengarna med Jeppe, vad som en händer, sa Marcelo efter vinsten.

Plötsliga sprickan i relationen

Men när pengarna väl sattes in på Marcelos konto verkar det inte som att han hade samma tanke kvar. Jesper lämnades nämligen tomhänt, vilket han tidigare har berättat när han gästade årets vinnare Marcus ”Mcuze” Johanssons Youtube-kanal.

– Han sa att vi skulle vänta till april då det var skatteåterbäring. Och nu är det maj men inga pengar har kommit. Ett sånt svek måste jag ändå säga att jag skulle ta väldigt hårt då du satt ett pris på vänskapen. Jag själv hade ju inte tvekat en sekund på att skicka över pengarna när det var det som var sagt, säger Jesper i videon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Men april blev till maj och maj blev till juni. Om Jesper har fått sina pengar är fortfarande oklart men efter ett visst drag från Jespers sida ser det inte ut som att relationen är lika god idag. De tidigare bästa vännerna syns nämligen inte umgås som tidigare och Jesper har nu även avfölja Marcelo på Instagram.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!