Artikeln innehåller reklamlänkar

Jesper Bengtsson tvingad till operation efter insjuknandet

Jesper Bengtsson från Paradise hotel 2019

Jesper Bengtsson blev akut sjuk på semestern i Nice och tvingades till sjukhus. Nu har han opererats för en inflammation i armen – och ger ett nytt hälsobesked till följarna.
Slå på ljud

Den tidigare Paradise hotel-deltagaren Jesper Bengtsson, 23, var på semester i staden Nice, i sydöstra Frankrike, när han plötsligt tvingas uppsöka sjukhus. Han är nu påväg tillbaka till Sverige efter flera dagars försening och ett missat flyg.

”Äntligen påväg hem efter en minst sagt händelserik semester i Nice som slutade med 4 extra dagar då vi missade vårt flyg hem”, skriver Jesper Bengtsson på Instagram. 

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Efter händelsen var Jesper Bengtsson oerhört skärrad och ville visa alla tacksamhet och kärlek han kan till personerna som hjälpte honom på sjukhuset. Utan de personerna hade det kunnat sluta mycket värre, enligt honom själv.

”Vill ge ett stort tack för all hjälp och gästvänlighet! Oerhört mycket kärlek till er, ni var verkligen räddare i nöden!”

Orsaken till Jesper Bengtssons sjukhusbesök

Hela händelsen började med att tv-profilen drabbades av någon slags av bakterie i högerarmen. Läget blev allvarligt och han uppsökte sjukhus omgående – men väntan blev längre tid än han trott.

På Instagram story berättade han om frustrationen och oron över att leva i ovisshet.

”Läkaren sa att det skulle ta 48 timmar att ta reda på vilken bakterie jag har i armen, nu har det gått 62 timmar och säger att det eventuellt tar 24 timmar till…”

Och fortsatte:

”Får panik av allt hela tiden skjuts fram! Är så less på denna skit och vill bara hem med dom släpper mig inte förens dom vet vilken bakterie det är”

Efter att ha varit inlagd i flertalet dagar på sjukhuset i Nice stod det snart klart att Jesper Bengtsson skulle tvingas operera armen. Bakterien hade ställt till det ordentligt.

”Jag låg inne på sjukhuset 5 dagar med en brutal infektion i min arm som var tvungen att opereras”, förklarar han.

Flertalet följare på Instagram visade sitt stöd och imponerades även, att trots operation och dåligt mående, kunna posera framför kameran.

”Nu gav du mig ett gott skratt, starkt ändå att ta börja posera med armen i gips, drop och må skit. Jag gillar dig brorsan”, skriver en följare.

FOTO: Fredrik / FICTIONAL ROOM/Viafree

SENASTE NYTT!