LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jens Rönnqvist avslöjar stora förändringen efter Farmen

27 mar, 2020 
Jens Rönnqvist ber om ursäkt på Instagram efter kvällens Farmen-avsnitt.
Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist jobbar som jakt och fiske-guide.
Nu tvingas han vidta drastiska åtgärder på grund av av corona-utbrottet.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

Det var i Farmen 2020 som TV4-tittarna fick lära känna Jens Rönnqvist, 31. Jens lyckades hålla sig kvar länge i tävlingen men tvingades lämna strax innan finalveckan. I ett inlägg på Instagram berättade han om känslorna kring att bli utslagen och därmed gå miste om chansen att ta hem vinsten i Farmen.

Där slutar min resa på Farmen, på bästa sätt mot den värdigste motståndaren i tinget, hockey – Ox’n från grästorp satte stopp för mig i en kamp med blod svett och tårar, precis som jag önskade att det skulle sluta när det skulle sluta”, skriver han i inlägget.

Kritiken mot TV4 efter Farmen

Efter sin medverkan i programmet har Jens Rönnqvist riktat skrap kritik mot TV4. Han anser nämligen att produktionen styrde händelserna i Farmen och att de favoriserade deltagare.

Det blir så att när en grupp börjar ha för mycket makt och styra då får man produktionen som motståndare istället för deltagarna”, skrev han på Instagram.

Annons

I ett meddelande till Hänt dementerade Joel Bendrik, exekutiv producent för Farmen, att TV4 på något sätt skulle ha försökt påverka deltagarnas beslut i programmet.

”Har man tagit sig hela vägen till final är man en oerhört värdig vinnare. Det vet alla som deltagit i Farmen. Vi har inte favoriter och styr inte spelet”, skrev han då.

Jens Rönnqvists nya besked

Den dramatiska säsongen av Farmen är nu över och deltagarna har återgått till sina vanliga liv. Jens bor i Nordmalings kommun tillsammans med sin familj och jobbar som jakt och fiske-guide.

På Instagram avslöjar Jens nu att turistföretaget har påverkats av spridningen av coronaviruset och att han nu bestämt sig för att vidta drastiska åtgärder.

”Tack till er som hör av er angående boende och guidningar över påsk. Jag kommer med hänsyn till fjällvärlden inte hyra ut stugor i Borgafjäll under tiden corona-skiten härjar”.

Ändringen är endast temporär och Farmen-profilen kommer att uppdatera följarna när företaget återigen är igång.

 ”När det börjar lugna sig kommer jag att annonsera om nya turer här”, skriver Jens Rönnqvist.

FOTO: TV4

Annons