TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jenny Strömstedts markering mot Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

14 sep, 2021 
AvMikael Einarsson
Jenny Strömstedt & Steffo Törnquist Nyhetsmorgon
I torsdagens Nyhetsmorgon gästade silvermedaljören från Paralympics, Anna Normann, morgonprogrammet.
Då bestämde sig Steffo Törnquist för att spexa till det lite – något som kollegan Jenny Strömstedt inte alls uppskattade.
– Sluta det är inte roligt, sa hon då.
Annons
Fem anledningar att älska Jenny StrömstedtBrand logo
Fem anledningar att älska Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt, 49, och Steffo Törnquist, 65, har kamperat ihop länge och väl och har vid det här laget blivit en oslagbar duo som Nyhetsmorgons tittare älskar.

Firma Strömstedt/Törnquist har arbetat med varandra i över 15 år och tillsammans underhåller de morgonpigga tv-tittare i det populära morgonprogrammet.

Steffo Törnquist om jobbrelationen med Jenny Strömstedt

I en tidigare intervju med Hänt har Steffo berättat att han och Jenny har "fullständig tillit till varann" – både journalistiskt och personligt.

– Vi täcker upp för varann, tänker oftast lika, vill alltid varann väl, och så är vi båda lika förtjusta i såväl allvar som löjligt. Vi bestämmer aldrig vem som ska säga vad, vi följer aldrig manus, det bara flyter på ändå, säger hon.

Starten på deras kollegiala relation började dock lite sisådär. I ett inslag i Nyhetsmorgon förra året berättade Steffo om hur han drog en vit lögn för Jenny under hennes första dag.

Annons

Han ljög om hur svårt trissmomentet är – något Strömstedt gick på. Idag, drygt 16 år senare, fortsätter Steffo att spexa till det ibland.

Det fick tv-tittarna inte minst se prov på i torsdagens Nyhetsmorgon när Anna Normann, som tog hem en silvermedalj i 50 meter gevär i Paralympics, gästade morgonprogrammet.

Jenny Strömstedts ilska mot Steffos beteende under intervjun

Förutom medaljen hängandes runt halsen så hade silvermedaljören med sitt vapen – något som Steffo gick igång på. Efter att ha fått en genomgång av Anna om hur man laddar vapnet tryckte han av så att det small.

När Jenny ställde en fråga till Anna laddade Steffo om vapnet och sköt på nytt – något som kollegan surnade till på.

– Nej, men sluta nu, det är inte roligt, sade hon.

FOTO: skärmdump/TV4

Annons