Jenny Strömstedts markering mot Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt & Steffo Törnquist Nyhetsmorgon

I torsdagens Nyhetsmorgon gästade silvermedaljören från Paralympics, Anna Normann, morgonprogrammet.
Då bestämde sig Steffo Törnquist för att spexa till det lite – något som kollegan Jenny Strömstedt inte alls uppskattade.
– Sluta det är inte roligt, sa hon då.

Jenny Strömstedt, 49, och Steffo Törnquist, 65, har kamperat ihop länge och väl och har vid det här laget blivit en oslagbar duo som Nyhetsmorgons tittare älskar.

Firma Strömstedt/Törnquist har arbetat med varandra i över 15 år och tillsammans underhåller de morgonpigga tv-tittare i det populära morgonprogrammet.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Steffo Törnquist om jobbrelationen med Jenny Strömstedt

I en tidigare intervju med Hänt har Steffo berättat att han och Jenny har "fullständig tillit till varann" – både journalistiskt och personligt.

– Vi täcker upp för varann, tänker oftast lika, vill alltid varann väl, och så är vi båda lika förtjusta i såväl allvar som löjligt. Vi bestämmer aldrig vem som ska säga vad, vi följer aldrig manus, det bara flyter på ändå, säger hon.

Starten på deras kollegiala relation började dock lite sisådär. I ett inslag i Nyhetsmorgon förra året berättade Steffo om hur han drog en vit lögn för Jenny under hennes första dag.

Han ljög om hur svårt trissmomentet är – något Strömstedt gick på. Idag, drygt 16 år senare, fortsätter Steffo att spexa till det ibland.

Det fick tv-tittarna inte minst se prov på i torsdagens Nyhetsmorgon när Anna Normann, som tog hem en silvermedalj i 50 meter gevär i Paralympics, gästade morgonprogrammet.

PÅ TV Här är alla kändisar som tävlar i Big Bang

Jenny Strömstedts ilska mot Steffos beteende under intervjun

Förutom medaljen hängandes runt halsen så hade silvermedaljören med sitt vapen – något som Steffo gick igång på. Efter att ha fått en genomgång av Anna om hur man laddar vapnet tryckte han av så att det small.

När Jenny ställde en fråga till Anna laddade Steffo om vapnet och sköt på nytt – något som kollegan surnade till på.

– Nej, men sluta nu, det är inte roligt, sade hon.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Jenny Strömstedt med Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Jenny och Steffos miss i Nyhetsmorgon – ursäkten till TV4-tittarna

FOTO: skärmdump/TV4

SENASTE NYTT!